Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 10, 2009

Bonny88 woog op het moment van schrijven 78.80 kg (bmi: 29.66).

Hier eindelijk weer een berichtje van mij. Ik ben een hele tijd niet meer online geweest. De laatste weken zijn gewoon hectisch. Wat resulteert in onregelmatig eten en niet genoeg bewegen... wat dan weer de weegschaal doet tilt slaan.
Heel stressy paar weken gehad, en 't eind is nog niet in zicht.

Maandag wordt mijn vader geopereerd aan de :knie: - op zich niet zo erg - maar hij is 75 jaar, heeft overgewicht, en als je een man bent, ben je dan sowieso een risicopatiënt. Tijdens pre-operatieve onderzoeken bleek bovendien dat er een kleine afwijking was in zijn cardiogram, niets ernstig, maar toch... het maakt het allemaal weer wat minder vanzelfsprekend.

Bovendien begint het werk dat ik als bestuurslid voor mijn vereniging doe, mij een beetje boven het hoofd te groeien. Ik heb het gevoel dat ik de enige ben die zich zo inspant, en dat ik er weinig krediet voor krijg. Vorige zondag heel de dag achter de computer gezeten om een dringend (hééél dringend) rapport af te werken, :pc: en tot op vandaag heb ik nog geen spetter feedback gekregen van de mensen die mij zouden helpen, en die zeiden dat het zo super dringend was... Zij hebben er geen letter van geschreven, en nu vertikken ze het om me te laten weten wat ze ervan vinden. Ik voel me wel een beetje in de steek gelaten. :zucht:

Nog eens daarbovenop speel ik amateurtoneel, en de repetities zijn in volle gang. Ik heb gelukkig maar een klein rolletje. Deze week besliste de regisseur het repetitieschema te veranderen om iemand die op een bepaalde dag niet kon, ter wille te zijn. Met als gevolg dat al mijn repetities op woensdag gepland staan - terwijl ik hen vanaf het begin heb gezegd dat ik onmogelijk kan op woensdag, omdat ik avondles volg! Grmmbl ! :furieus: Heb mijn ultimatum gesteld : ik kan en ik wil geen 8 lessen missen, dat weiger ik gewoon.
Gelukkig kreeg ik vandaag bericht dat ze een oplossing hebben.

Neemt niet weg dat ik me verschrikkelijk heb geërgerd aan heel de situatie. Waarom maken mensen altijd de veronderstelling dat ik me wel zal aanpassen, dat ik wel zal toegeven... ?

Al die kleine en grotere ergernissen en zorgen hebben zich zo'n beetje opgebouwd, met als gevolg dat lijnen wel het allerlaatste is waar ik aan denk of zin in heb. Gelukkig ben ik niet in de chips gedoken, iets wat ik een paar jaar geleden zéééker gedaan had, ik eet wel iets te veel chocolade en die volkorenkoekjes zijn nèt iets te verleidelijk. Maar al bij al kan ik de schade beperken.
Ik doe mijn uiterste best om 2x per week tijd te vinden om te gaan :hardlopen:, en ben daar tot nu toe redelijk in geslaagd, anders was die 80 allang weer op de tabellen verschenen. De 79 komt wèl gevaarlijk dichterbij...

Maar.... Ik ploeter koppig voort, want opgeven staat niet in mijn woordenboek!!

Sorry dat ik zo weinig tijd voor jullie heb, buddies, maar ik ben jullie niet vergeten. Ik wens jullie allemaal veel moed en veel succes bij het behalen van jullie doelstellingen, en ik zal jullie tussen de vlagen door wel af en toe een bezoekje komen brengen! Beloofd!

take care, friends! :knuffel:

:b1


October 10, 2009 om 09:07
Hoi Bonny

toch fijn dat je tijd hebt weten e vinden om ons op de hoogte te stellen van je wel en wee.
Ja druk zijn is niet alles hopelijk vind je hier spoedig je balans in en helpen ze je op de vereninging anders de knuppel maar eens in het hoenderhok gooien(ken je de uitdrukking)
Goed dat je probeert te rennen dat zerzet je zinnen.
Ga zo door. Ook ivm je 80 die je niet wilt!
wens je succes met alles en blijf wel goed voor jezelf op komen voor je echt ondersneeuwt.
Groetjes Nettie
October 11, 2009 om 15:37
:goedeavond:Bonny,
ben ook eventjes terug van weg. Maar niet lang, denk ik. Om eerlijk te zijn, ik ga moeten prioriteiten stellen. Heb ik geen tijd, dan is dat maar zo. Ik laat vaak mijn slaap om nog een aantal dingen te kunnen doen. Nog "even" op de pc, en dat ontaardt dan vaak in "oei, is het alweer zo laat". De laatste weken heb ik behoorlijk last gekregen van oorsuizen, stress zegt de dokter. Ik heb wel Menière, maar weinig rust maakt je gevoeliger.

Ik spartel mijn dag door, probeer mijn werk af te krijgen, ga regelmatig lopen om mijn zinnen te verzetten. En dat was het dan zo ongeveer. Ben ondertussen weer wat bijgekomen, lijnen is echt geen prioriteit, als het tussen mijn oren maar snor zit. Ik denk te weten wat je voelt, je karretje wordt te vol geladen, en je wil het allemaal erg goed doen. Mensen gaan alles vanzelfsprekend vinden, en dan heb je het gevoel dat je geen steken mag laten vallen. Zo is het met mij toch, ik ben altijd zo bang om mensen teleur te stellen of om mijn (zelf)vooropgestelde doelen niet te halen. Ik denk zelfs dat lijnen de kers op de CONTOLEtaart is.
En toch klaag ik nu niet hoor, ik probeer gewoon een evenwicht te vinden. Ik heb een zomer achter de rug waarvan ik kan zeggen dat het de meeste ontspannendste ooit was. Echt durven liggen in de zon, eens boterhammen serveren ipv een warme maaltijd, de was eens af en toe plooien ipv altijd te strijken... Het moet Bonny,ik moet dringend een aantal dingen laten varen, anders ga ik kopje onder, en daar heeft niemand wat aan. Je kan niet aan de drukte ontsnappen, ik ben niet het type dat zegt van "och laat de boel maar varen", daar voel ik me echt niet goed bij, maar ik probeer wel om af en toe eens een bewuste "time-out" in te bouwen. De ene dag is dat gewoon eens lui op de bank liggen met een boek, de andere dag is dat eens vroeg gaan slapen. Of eens op valtaf komen, waarom niet? Als het maar fijn is.
Ik wens je veel "courage", en ook op tijd en stond een "break" (geen Kitkat, je weet wel, van die reclame) en als soulmate wil ik je toch een extra duwtje geven:knuffel:. Je geraakt er wel hoor, maar succes ligt soms iets moeilijker bereikbaar, wat niet wil zeggen dat je er niet aan kan.
:adreamisawish:
Het beste morgen voor je papa morgen, maak je niet te ongerust, hij is in goede handen.

Liefs lieve buddy, :alleskomtgoed:
rinne
October 21, 2009, gewijzigd door Nettiegr op October 21, 2009 om 09:58
Echt te druk???
En hoe gaat het met je vader?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan