Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 10, 2009

Marjolijn36 woog op het moment van schrijven 89.00 kg (bmi: 34.77).

:blokjes:
:halloallemaal1:
ondanks ik vanmorgen niet wilde wakker worden uit mijn fijne droom!!
ben ik toch opgestaan en naar de sportschool gereden..ik heb een 30 min op de loopband gestaan met een helling variërend van 2,5 en 3 en een tempo tussen de 4,8 en 5,5..
ik had adem genoeg! daarna nog even op de cross trainer om wat harder te gaan... enne bij het fitness gedeelte mijn buikspieren getraind en schuine buik spieren..mijn binnen zijde van de benen met een belasting van 30kg en 3 series van 20 en buitenzijde met gewicht van 64 kg ook in 3 series.

Genoeg gedaan..dacht ik zo!

:eenfijnweekend:

en tot snel, Marjolijn

October 10, 2009, gewijzigd door Trudy87 op October 10, 2009 om 07:22
Hoi Marjolein,

Bedankt voor je berichtje in mijn dagboekje :) Je heb gelijk dat langzaam afvallen misschien wel beter is (ik heb ook niet zo'n zin in loshangend vel ;) ) Maar t is niet echt motiverend voor mezelf. Als ik hard werk en veel moeite doe, wil ik ook graag resultaten zien, anders vind ik t moeilijk om vol te houden. Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik niet zo hard werk als ik zou kunnen,dus dat ga ik maar eens doen. Wat meer op mezelf richten en wat minder op andere dingen. Het is nu even t allebelangrijkst dat ik een gezond gewicht krijg :)
Echt supergoed van je trouwens, dat je je bed uit bent gekomen om te gaan sporten! Dat vind ik echt altijd het moeilijkst wat er is! Als ik toch al buiten ben (werken, studeren, boodschappen doen) vind ik t niet zo moeilijk om naar de sportschool te gaan, maar om uit mn bed te komen om te gaan sporten... Echt trots zijn op jezelf!
We komen er wel :D

Liefs, Trudy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan