Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 10, 2009

Emmastar woog op het moment van schrijven 70.90 kg (bmi: 25.73).

Opstartweek

donderdag
Afgelopen donderdagavond heb ik me na lange tijd weer voorgenomen om te beginnen met afvallen. Donderdagavond op de weegschaal gestaan en ingevoerd. Intussen moet er heel wat kilo's af. Maar ik ga ervoor.

vrijdag
Vandaag laatste dag van de stageweek. Het is allemaal erg vermoeiend geweest. Na mijn stage gelijk door naar mijn tante. Het eerste wat ze zei toen ik binnenkwam was: ben je aangekomen? Of ligt het aan je broek? NIet echt leuk om te horen, maarja gaf me wel extra stimulans om hiermee door te gaan. Lekker afvallen, tot ik weer heerlijk in al mijn kleertjes pas.

zaterdag
Vandaag een goede dag gehad. Ik heb eerste lekker uitgeslapen, dat had ik echt nodig. Daarna gewoon alleen middageten op. Ik heb een tijdje lopen pluizen op deze site en daarna ben ik aan de slag gegaan voor school. 'S avonds ben ik heerlijk naar dansles gegaan en daarna heb ik ook een dansavond gehad. Ik heb dus ruim 3,5 uur gedanst! Pfoe! Lekker maar mijn voetjes doen nu wel zeer en ik ben ook wel erg moe...morgen weer een dag! Truste:schaapjestellen:

Owja trouwens ook wat oefeningen gedaan:
oefening 31 'strakke dijen': 12x
oefening 27 'strakke benen': 12x (zonder verzwaring)
oefening 23 'mooie benen': 12x
oefening 06 'stevige armen': 12x (zonder gewichtjes)
oefening 12 'slanke taille': 12x

zondag
Vanochtend eerst naar de kerk. Toen ik thuis kwam gauw aan het werk. Merkte dat pfeiffer toch nog lekker bezig was, want ik werd echt ontzettend moe. En dat terwijl ik bijna niets heb gedaan. Maarja, toch is het gelukt om me school voor te bereiden. M'n vriend kwam later langs, het was echt lekker gezellig ff met mijn vriend en de rest van de familie:). Nu moet ik eigenlijk nog even aan de slag voor school, maar ik bezwijk onder het aanbod van me moeder om nog ff een puzzeltje te doen. Daarna ga ik nog heel ff zitten voor school en dan lekker slapen.

Ik kwam er vandaag trouwens achter dat als je aan het afvallen ben, dat het vet van je totaal aantal calorieën op een dag ongeveer 30% moet zijn. Gister zat ik er iets over, vandaag goed. Maarja vanaf morgen probeer ik echt even het sonja menu te volgen dus dan zal ik wel onder dat vetpercentage blijven vermoed ik! Ben trouwens benieuwd of ik al wat ben afgevallen...

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan