Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 10, 2009

Christel78 woog op het moment van schrijven 134.50 kg (bmi: 45.46).

Potverdikkie, ik snap er niks van. Woensdag met de tweede week begonnen, en keurig precies het weekmenu gevolgd en ik lijk geen gram af te vallen. Sterker nog, volgens mij WII-fit ben ik 5 ons aangekomen, schrik! Nu was ik vorige week natuurlijk extreem veel afgevallen, maar ik vind het wel gek.
Ga maar even proberen niet meer op de weegschaal te staan tot dinsdag, maar dat valt niet mee!

Vraagje voor medesanaslankers: In de recepten wordt vaak gesproken over soja-saus. Ik neem dan Ketjap Manis, maar ik twijfel eigenlijk of dat wel juist is, want daar zit best veel suiker en dus koolhydraten in. Weten jullie hoe het zit?

October 12, 2009 om 04:16
Hai Christel,

Over die ketjap.. de gewone moet je niet nemen, er is ook ketjap zonder die suiker, die moet je hebben. Goed het etiket lezen. Ik heb van Conimex, sojasaus.. en kan op het etiket geen suiker vinden.

En over de dozen. Ja, ik heb echt zo'n 7/8 weken alleen maar dozen genomen, dan kom je helemaal in het systeem. Als je al snel je eigen menu gaat maken, ben je toch eerder "uit het systeem".Ook nu neem ik, als ik niet te veel wil nadenken, een weekdoos.

En nog wat.. kijk uit met jezelf te veel tussendoor op te veel weegschalen te wegen, laat je niet ontmoedigen door rare tussenstandjes. Het kan zo verschillen van dag tot dag. En inderdaad..die 5 kilo in de eerste week, is wat veel mensen in de eerste twee weken afvallen. Als gemiddelde zit je dan nog goed.

Gewoon volhouden, dan kan het niet anders dan goed gaan!

Succes!

Adrie/Zij
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan