Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 10, 2009

Lique58 woog op het moment van schrijven 93.70 kg (bmi: 31.67).

Vandaag een succesvol dagje gehad; ik heb eindelijk 2 paar laarzen gevonden die om die fietskuiten van mij passen. Kan ik weer een leuk rokje aan met een dikke panty. Verder heb ik een verkoudheid opgedaan en heb een stevige loopneus. Dat zal me vannacht wel weer parten spelen en uitmonden in hoesten en proesten. Twee keer per jaar ben ik de klos, meestal met het wisselen van de seizoenen.

Vraagje: heeft één van de lezers ervaring met het uitnodigen van een supporter die geen valtaf-profiel heeft?

Ik heb na 7 maanden geen toegang meer tot het Sonja Bakker online forum (daar ben ik gestart met afvallen - 12 weken) en zou toch graag contact houden met 3 lotgenoten daar. Zo'n supportersrol lijkt me een leuke manier. Reacties zijn welkom.

Tot later en fijne zondag gewenst.

Onbekend
October 11, 2009 om 04:16
Ha Goedemorgen!

Twee paar maar liefst! Jij hebt goed gescoord, lekker gevoel is dat.
Ik moet nog op zoek naar laarzen, mijn bruine zijn nu zo oud dat ik ze met goed fatsoen niet meer aankan naar mijn werk.
Ik moest wel glimlachen om jouw verhaal over die kruidnootjes, ik heb helemaal niets met kruidnootjes, maar wel met speculaas, gevuld het liefst, en chocolade..... Deze hele week heeft er een pot met kruidnoten op mijn bureau gestaan, van die chocoladekruidnoten.. de combinatie is echt vreselijk. Gelukkig kan ik daar dus vanaf blijven. Advies voor de chocoladeletter: koop ze nu, en leg ze bij iemand anders thuis neer tot 5 December... dan heb je in ieder geval de juiste letter. Ook een goede tip, laat bij een chocolatier echt lekkere chocoladeletters maken en haal die vlak voor Sinterklaar op. Dan is het echt genieten!
Mmmm... ik krijg er helemaal trek van, fijne zondag!
Onbekend
October 12, 2009 om 06:45
Hoi hoi,

Gefeliciteerd met je laarzen! Ik moest in Japan nog aan je kuiten denken :-) Daar zijn namelijk heel veel meisjes/dames met hele dunne beentjes, en dan vallen de laarzen veel te ruim - geen gezicht! Denk daarbij dat ze vaak hele kromme benen hebben van het van jongsaf aan geknield zitten, en het tamelijk trieste plaatje is compleet. We hebben prachtige meisjes gezien die letterlijk nauwelijks normaal konden lopen. En dan waren ze pas 20 of zo! Ook oudere vrouwen lopen slecht.
Dus wees jij maar blij met stevige rechte benen!
En ik ben blij dat ik weer thuis ben, ondanks dat we een leuke vakantie gehad hebben.
By the way, weet je dat wij gisteren ook een lekkage hadden tijdens het onweer - wat gaan we lekker gelijk op! In het dak, en niet het Veluxraam maar ergens anders, dus dat is een zaak van de VvE. Van de ene kant wel makkelijk, van de andere kant doe ik dingen liever zelf. Maar goed...
Nu eerst de rsetrende werkmails wegwerken (het waren er 232 vanochtend)en dan een potje crashen denk ik - 12 uur zitten is toch wel tamelijk vermoeiend.
Geniet nog maar even van je werk, en veel succes weer met het vinden van wat anders. In elk geval heb je weer iets goeds op je CV!
Gelukkig is mijn meeting in Zurich van wo/do gecanceled, dus hoef ik niet meteen weer een koffer te pakken. Mag nu 11/12 november naar Londen.

Groetjes,
Ellen
October 14, 2009 om 16:17
Lique
Als je naar je buddies gaat
Staat er boven in, onder toevoegen buddy's een regel in hele kleine lettertjes. Daar moet je op klikken je krijgt dan de mogelijkheid om van de mensen die geen profiel hebben het email adres in te voeren. Zodat ze toegang krijgen tot jouw dagboek/profiel.
Onbekend
October 15, 2009 om 01:49
Ha Liedeke,

Ik vind dat je het nog netjes doet hoor, je kunt je beheersen, dus heb je het redelijk goed onder controle. Ik ben trots op je. :)
Als er bij mij bijvoorbeeld een zak nootjes staat gaat ie gewoon leeg...
Ik heb deze week het eten enigszins onder controle en het gewicht wat er vorige week bijkwam (ja ik weet het, ik heb het niet genoteerd...) is er weer af. Alleen vanavond wel uit eten met een vriendin, ik hoop dat dat goedgaat. Gisteravond naar mijn zusje op de fiets gegaan, maar het is echt al heel koud! Ik heb echt de neiging om al weer handschoenen en sjaals tevoorschijn te halen. Morgen je laatste dag op het werk?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan