Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 30, 2009

Krulle86 woog op het moment van schrijven 63.50 kg (bmi: 22.50).

Goeiemorgen *geeuw*

Gisteren heel goede dag gehad qua eten! Heb heel de dag goed mijn best gedaan. En het belangrijkste = niet gesnoept!! Jeej!!
's Avonds wel teveel spaghetti gegeten (2x opgeschept in plaats van 1x), maar ik scheurde van de honger. En het was volkoren spaghetti met lekkere zelfgemaakte saus met veel groentjes. Plus ik wist dat als ik niet meer opschepte, dat ik weer zou gaan snoepen 's avonds!!

Mijn vriend liep rond met een supergrote zak m&m's en vroeg of ik wat moest hebben ervan en ik heb mooi van neen gezegd!! Gewoon omdat ik geen honger meer had waarschijnlijk. Was echt zo blij!!

Maar kijk, ga jullie nu laten, heb weer een drukke dag. 'k Moet van 8u30 tot 12u30 naar school. Daarna moet ik vlugvlug naar huis want het is 45min rijden, snel iets eten en dan razendsnel naar m'n werk, want moet werken van 14u tot 22u!!
(Help!! Weer laatavond, dat wil zeggen da'k weer m'n gastjes in hun bed moet stoppen, en vooraf een snoep geven. En die snoepkast zit gewoon supervol!!!:bang: 'k Zal echt m'n best moeten doen!!)

Veel succes!!!

:krulle86:

Onbekend
October 30, 2009 om 11:19
Heeeey meis,

Wat goed van jouw gister avond :) ntja beter dan bij mij had gister ook zooo een honger en had alleen 2 broodjes gegeten dus tja s avonds zakje chips gegeten en had die dag al twee op snik.. pffff en ook nog cracker met hagelslag dus gister 1700 kcal gegeten pfff maar wel gesport 30 minuutjes :) dus dat is wel weer goed en vanochtend was ik niet aangekomen gelukkig ook niet afgevallen helaas hahaha......

maartja.. ga je dit weekend nog iets leuks doen...

Succes het weekend, dat is altijd het moeilijkst :(

:liefs:
Onbekend
October 31, 2009 om 04:40
Heeeeey meis,

Nou je beweegt teminste nog ik heb echt maanden niks gedaan en inderdaad het wordt weer kouder :(
Toneelstuk was leuk, hij moest nog een liedje zingen maar we zijn knuffelmaatjes had hij het speciaal voor mij gezongen zooo lief :)

En toen ik thuis kwam had ik HONGERRR wow echt heel erg maar ben gewoon meteen me bedje in gegaan :) en vanochtend 65,6 Yeaaaaaah toch weer beetje afgevallen ja weeg me nog steeds elke dag slecht he haha

Nou meis werkse en zondag gaat je vast lukken :) om iets gezonds te nemen

:liefs:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan