Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 30, 2009

Jane2000 woog op het moment van schrijven 91.40 kg (bmi: 32.77).

:goeiemoggel:

Vandaag rommel ik wat in huis vanmiddag naar de dierenarts voor de laatste inenting dit jaar en even het oog van die andere hond laten nakijken. Voor de rest staat er niks op de planning maar zo als altijd loopt dat hier wel in het honderd hihihihi.
Qua gewicht blijf ik even hangen maar goed geeft niet ik heb altijd gezegd die 65kg moet ik halen en de 60 zien we wel of ik het haal. Het gaat nu ook niet zo hard denk ik omdat ik op dit moment niet regelmatig naar de sportschool ga ivm zieke kinderen. Volgende week kan ik gewoon weer lekker gaan en dan denk ik dat dat laatste beetje er met de tijd wel af gaat. Het gewicht gaat dan niet echt naar beneden maar mijn huid gaat wel weer op zijn plek hihihi. Ik heb een week of 3 geleden een nieuwe broek gekocht en die zak ook al weer over m'n heupen dus het zal wel goed komen.

:volgendekeer:

October 30, 2009 om 04:20
Hoi Claudia,

Gelijk heb je, je mag best tevreden zijn met je BMI. En als je al wat stabiliserend nog wat kilo's kwijt raakt is het mooi meegenomen toch? Heerlijk he van die afzakkende broeken, ik had ook gisteren een broek aan die te groot was en ik me af vroeg waarom ik hem eigenlijk aandeed.

Succes met alles,

Mirjam
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan