Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 30, 2009

Evatjuh woog op het moment van schrijven 66.30 kg (bmi: 20.93).

:goedemorgen:

Vandaag is het alweer bijna weekend! (+) Wel weer een visite en een verjaardag in de planning maar ik ga me nu echt proberen in te houden. Die verjaardag is ook een beetje suf haha ;) Bij iemand in een bejaardentehuis van 3 tot 5 's middags dus zo heel erg zou ik daar niet de mist in kunnen gaan toch? Alhoewel, ze heeft altijd wel lekkere taarten.. :fruittaart: Hmmm nou we zullen zien..

Ik ben er nou ook wel achter waarom ik zoveel eet de laatste tijd en van die extreme eetbuien heb: verveling en emoties door die verveling. Ik zit namelijk al een lange tijd zonder werk en het lukt me maar niet om aan een baan te komen. En ik solliciteer me helemaal suf.. :zucht:

Ik zit dus grote delen van de dag alleen thuis en als ik alle huishoudelijke dingen heb gedaan is er niet zoveel meer te doen. Dan word ik zo geconfronteerd met mezelf en met mijn gedachten. Heel vervelend want je denkt overal zo diep over na en bijna alles wordt een groot probleem. De momenten waarop ik mag eten op een dag zijn toch wel de momenten waar ik het meest naar uit kijk en op een gegeven moment ben je dan zo gefocused op die momenten dat ik aan niets anders meer kan denken.. Dan gaat het dus fout. Op dagen dat ik veel te doen heb of afspraken heb staan denk ik eigenlijk niet eens aan eten en heb ik ook bijna geen hongergevoel. Ik kan me op zulke dagen heel goed aan mijn dieet houden. Helaas zijn er de laatste tijd steeds meer dagen dat ik overdag thuis zit dan dat ik ergens heen moet. De eetbuien die ik heb als ik op bezoek ben bij bijvoorbeeld mijn ouders had ik altijd al, die zijn anders. Ik kan grote hoeveelheden lekkers gewoon niet weerstaan als het voor mijn neus staat.. Maar dat wist ik al, dat was ook helemaal niet zo'n probleem geweest als ik me doordeweeks gewoon netjes aan mijn dieet kon houden.

Maar ik bekijk het van de positieve kant: ik weet nu wel waarom ik het doe en dat is volgens mij al een hele belangrijke stap! Ik heb nu het idee, om als ik weer teveel aan eten denk of een eetbui krijg, op te schrijven waarom ik op zo'n moment wil eten. Misschien helpt dat?! Ik ben benieuwd!

Voor nu wil ik iedereen een heel goed en fijn weekend wensen!

:succesbuddies:

Liefs,
Eva

Onbekend
October 31, 2009 om 09:41
Hoi,
ik had gezien dat je op mijn profiel was geweest. ik wil even kwijt dat ik het echt heel knap van je vind dat je al zoveel bent afgevallen! Echt heel knap.
Heb je een speciale methode gebruikt?
Succes met het behouden van je gewicht nu!
Onbekend
November 2, 2009 om 04:43
Dankje voor je berichtje!
Jou methode klinkt ook goed zeg.
Zelf ben ik niet zo dat ik alle calorieën tel, dat lukt me gewoon niet...
Tot nu toe werkt dit nog goed, als dit niet meer wertk, kijk ik wel naar het calorieën tellen.
Ik kom uit Nieuwe Niedorp, een dorp dat aan half uur autorijden bij Alkmaar vandaan ligt in Noord-Holland. Ik wilde Hbo-Rechten studeren, en dat kon in Amsterdam of Groningen. Groningen leek me veel leuker XD
Het bevalt me prima, ik heb een heel leuk stekkie gevonden, lekker dichtbij het centrum en school enzo.
Nu ik op mezelf woon en mijn eigen boodschappen doe, gaat het lijnen ook veel beter. Ik koop gewoon geen slechte dingen. Ik hoop echt dat ik het kan volhouden en echt op de 63 kilo kom! Ik ga in elk geval hard mijn best doen :P En deze site stimuleert me echt.
De lieve berichtjes helpen me echt onthouden waar ik het voor doe.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan