Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 30, 2009

Peloosje woog op het moment van schrijven 85.30 kg (bmi: 29.52).

Zo, de estafetteloop zit erop.... Het was echt zo leuk!! :jippie:
Heel grappig om dwars door het ziekenhuis en eromheen te rennen en door alle toeschouwers en aanmoedigingen liep ik veel sneller dan gepland. Dat merkte ik wel onder het lopen van de tweede helft van het rondje. Mijn benen deden zeer en ik kreeg steken in de zij, wat ik anders nooit heb.
Ik dacht ik moet rustig aan doen, maar dat ging niet helemaal, heb dus ook een tijd gelopen van 13.45 min (2,5km) Dat was voor mij echt supersnel.... Tja er waren ook lopers die ervoor gingen om als groep als eerste binnen te komen, die kwamen al onder de 8 min binnen, maar dat zijn ervaren hardlopers met veel kilometers in hun benen. Als het aan mij ligt doe ik volgend jaar weer mee hoor (en dan natuurlijk nog sneller!):schijnheilig:

Helaas de laatste dagen maar heel klein beetje afgevallen, gisteren bij vrienden voetbal gekeken onder het genot van een wijntje en heerlijke oude kaas... :coverface:
Nu maar hopen dat we weer zonder schade het weekend door komen...iedereen ook weer veel succes met het weekend

:prettigweekend: :peloosje:

October 31, 2009 om 10:19
:hoihoi: :p:eloosje
:gefeliciteerd: met je prestatie :petjeaf: goed gelopen en een mooie tijd toch?
:h:ier gaat het niet zo lekker ben wat ziekkies :hoestdrank: pijn in mijn keel en heb de hele nacht bekant op de :lian: door gebracht (wel goed om gewicht te verliezen) maar was geen pretje :P
:n:u maar hopen dat het snel over is want we hebben de bevestigingen binnen van de 7heuvlloop, en nog steeds geen 15km gelopen :S
:w:e zien het wel eerst ff uit zieken :ziek: dan kunnen we misschien toch nog mee doen, nou geniet van je overwinning :Imgood: en op naar de volgende estafette loop :yeah: je kan het wel.
:groetjes: en een fijn weekend :baai: Sonja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan