Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 30, 2009

Liantje woog op het moment van schrijven 86.40 kg (bmi: 30.61).

Vrijdag30 oktober2009
:paarsgeel:
Hallo hier ben ik op de eerste dag van men lijnweekje..terug met verse moed naar de volgende donderdag toeleven:margriet:en zo gaan we maar door en door éé...vandaag ga ik thuis is een beetje :vegen::strijken3::wasmachine2: in de namiddag een wandeling met :dog:maken sé en zo heb ik men beweging ook gehad:bloem2:....een :zonnebank:en men nagels bijwerken staan ook op het programma vandaag en zo zijn we weer even bezig..
veel meer nieuws heb ik zo niet...dus dagboekske tot de volgende keer maar weer..
:paarsgeel:
Liantje
:lady8::bloem:

Onbekend
November 3, 2009 om 07:34
Hallo Liantje. Goed weekend gehad? En ben je nu weer met frisse moed aan het lijnen? Lukt het een beetje? Succes hoor :klappen:. groeten van Saskia
Onbekend
November 3, 2009 om 11:17
ha Liantje. Ik wou dat ik al 86 kilo zou wegen !! O wat zou ik tevreden zijn!! Ik sta weer eens stil op 96 kilo. O daar baal ik toch zo van. vanmorgen weer een stuk gefietst en morgen ga ik zwemmen. We hebben hier op walcheren 1 zwembad dat we met Middelburg en Vlissingen moeten delen. Tijdens het baantjes zwemmen worden er ook nog zwemlessen aan verschillende scholen gegeven. Je begrijpt dat het ongelofelijk druk is en dat weerhoud mij ervan om te gaan zwemmen. Ik zal het morgen wel zien gebeuren.Ik wens je morgen veel succes bij de WW meting. Goed je buik inhouden misschien helpt het !!
groetjes :lieveweegschaal:
:volgendekeer:
November 3, 2009 om 19:17
:hoi:Saskia
Ja ge hebt gelijk hoor..kmag ni zoveel van mezelf eisen..kben reeds op korte tijd veel kilootjes kwijt,dus kmag ni klagen:muis2:versta da zeker van je zenne dat je het ni zo leuk vindt om daar te gaan zwemmen,het is ni te doen als het druk is..maar weet ge wa ik dan altijd doe als ge moeilijk kunt zwemmen..dan ga ik aan de kant en ik doe oefeningen dat zijn ook extra calorien die je verbrant:berendans:kga nu slapen en wens je morgen een aangename dag toe..
Donderdag lees je men weekresultaatje zenne..:beer:
euh...en ik weet zeker dat de kilootjes er bij u ook af zullen gaan..zwemmen,fietsen..da moet gewoon goe komen(zeggen ze in antwerpen):jippie::knipoog:
:bloemoprij2:
:byebye:
Liantje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan