Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 30, 2009

Lopertje214 woog op het moment van schrijven 99.30 kg (bmi: 32.80).

:goeiemoggel:
Ja het is jaren geleden maar me weegschaal geeft weer 2 getallen aan. Ben inmiddels 26,6 kilo afgevallen en :onderde100kilo: Voelt heerlijk. Ben van kledingmaat 54/56 naar maat 48. Dus moet een nieuw streefdoel gaan bedenken.
Verder gaat het ook redelijk goed. Voel me elke dag weer een beetje fitter worden dus de dagen worden weer wat langer en kan meer dingen doen. Hoop over twee weken ofzo ook weer een aantal uurtjes te kunnen werken want mis het wel enorm en drie maanden thuis zitten is niks aan. Ik moet in ieder geval nog tot 2 december de sonde in me neus/darm houden dus dat blijft afwachten maar ik hoop er het beste van.
Iedereen :eenfijnweekend:

:groetjes2: Ramona

:groetjesbuddies2:

Onbekend
October 30, 2009 om 09:36
Hé Ramona,

wat lekker ga je toch. Ik hoop dat je je snel helemaal fit voelt.
Ik voel me sinds de operatie echt heel goed. Iedereen zegt ook dat ik straal. Ja, vind je het gek ik val lekker af dan straal je wel. En dan val ik ook nog af zonder klachten. Wat wil een mens nog meer.

Ben benieuwd wat je nieuwe steefdoel wordt.

Groetjes Annemiek
October 30, 2009 om 17:58
Hoi,

Ik hoop echt van ganser harte dat het het vet is om mijn lever, jouw verhaal heeft me wel iets gerust gesteld. In het ergste geval denk ik dat de operatie niet door mag gaan maar laat ik er maar vanuit gaan dat het vetweefsel is. Overigens heeft het Maasstad niet de procedure dat je een shake dieet moet volgen voor de operatie, omdat de chirurg vindt dat je in betere conditie bent als je niet net een crash dieet hebt ondergaan, zit logica in vind ik. Maar als ze me het wel adviseren zou het een uitzondering zijn en zou ik het absoluut opvolgen.
Wat benijd ik je dat je onder de 100 zit, joepie!!! En dan te bedenken dat je daar nooit meer boven komt....dat is toch ongelooflijk, dat getal hoef je nooit meer te zien!!

Wens jou een heel fijn weekend toe.
Groet,
Ghislaine
November 1, 2009 om 03:00
:yougogirl: Onder de 100 kilo, super!!!!
Pas maar op dat je nu niet in de geldproblemen komt want maat 48 vind je in veel leuke kledingwinkels! Zal wel een geweldig gevoel zijn dat je nu kan kopen wat je wilt!

Hopelijk verdwijnt de ingelapte darm vanzelf en moet je de sonde niet voor niets dragen! Ik duim voor je afspraak in december.

Hier gaat alles goed, op af en toe t steekjes geen pijn meer. Alleen sta ik al bijna 2 weken stil en dat eigenlijk nog maar 3 weken na de operatie. Maar ik weet zelf ook wel dat mijn lichaam wat tijd nodig heeft want tenslotte ben ik al 11,5 kilo afgevallen op 2 weken tijd. Maar ik zie de weegschaal zo graag naar beneden gaan :nietlieveweegschaal:

Groetjes
November 3, 2009 om 13:43
Hoi hoi ,

Gefeliciteerd met het behalen van onder de 100 kilo!!!

Groetjes

:miepens:
November 21, 2009 om 04:24
Heyhey,

hier gaat alles goed, het gewicht gaat goed naar beneden.
Ook het eten gaat vlotjes, ik ben zo blij met de kleine porties die ik kan eten en geniet er nog meer van dan vroeger. Ik vind het alleen een beetje vervelend dat ik tijdens het eten niet veel meer kan drinken. Dus dat is weer even wat aanpassen.

Hoe is het nu met jou? Ben je nog op controle moeten gaan?
Mag je nu met die sonde helemaal niets meer eten of drinken?
:alleskomtgoed2:
:bestemming:

Groetjes Annie
Onbekend
November 26, 2009 om 12:24
Hé Ramona,

Wat ga je lekker zeg. En hard nog steeds. Hoe gaat het met het eten. Ben wel benieuwd wat jij zo op een dag eet. Ik was deze week minder aan het eten. Druk druk druk en ik viel meteen ook niet af de afgelopen 5 dagen. Dus ben weer meer eet momenten gaan nemen en nu gaat de weegschaal wel weer naar beneden. Morgen mijn weegdag dus ben benieuwd.

Groetjes Annemiek
Onbekend
November 27, 2009 om 01:48
Hé Ramona,

heeft gewerkt hoor meer eetmomenten inbouwen. toch nog 1.3 kilo eraf deze week.
blijf benieuwd wat jij op een dag eet. Kijken of ik het een beetje goed doe. hahaha.

Groetjes Annemiek
Onbekend
November 27, 2009 om 12:18
Hoi Ramona,

Jeetje meid, Wat een ellende nog bij je. Ik had gehoopt dat je al een beetje normaal kon eten. Maar het zit je nog steeds niet mee. Ik hoop inderdaad dat Dokter Klaassen nu met een oplossing kan gaan komen. Want het wordt inderdaad wel tijd.

Sterkte en hou ons op de hoogte.

Liefs,
Annemiek
November 29, 2009 om 15:54
Hey Lopertje,
ja mijn lijntje gaat gelukkig terug naar beneden. Ik wist het goed genoeg dat een tussenstopje heel normaal is maar toch maakte ik mij wat zorgen. Nu is weer alles in orde tot het volgende plateauke :klaptanden:

Het werk is zeer vermoeiend! Maarja voor de operatie vond ik het ook vermoeiend dus dat is heel normaal, wel gaat alles nu iets gemakkelijker en sneller als 2 maanden geleden dus dat is super. Het enige probleem is nu dat ik van plan was om te beginnen sporten maar nu samen met het werk en gezin lijkt het zo moeilijk. Dus :schopondermijnkont: en ga echt wel een afspraak moeten maken met de fitness-instructeur.

Nou dat kan ik mij wel inbeelden dat het werken niet zo evident is voor je. En al helemaal niet als je eten en drinken niet zo vlotjes gaat. Ik vind het toch :wow: dat je probeert om te gaan werken. Heb je zwaar werk?

Lukt het sintgedichten?
Deze week moet je naar de chirurg als ik het goed voor heb! :02veelsucces:

:groetjes: en :goodnight:
December 15, 2009 om 15:43
Hey Ramona,
alles goed met je?

Groetjes Annie

Onbekend
December 19, 2009 om 12:39
Hoi Ramona,

wat ga je toch lekker met afvallen meid. Heerlijk gewoon. Ik wil je even heel veel succes wensen voor komende week bij je operatie. Ik hoop dat Dokter Klaassen gauw kan zien wat er aan de hand is en het kan repareren zodat je weer normaal kunt eten en drinken. Ik duim in ieder geval voor je. En ik hoop dat we snel van je horen hoe het gegaan is.

Denk aan je.

Annemiek
December 21, 2009 om 02:45
Hey Ramona,
:veelsucces: morgen en hopelijk kan de chirurg het probleem vinden en direct oplossen! Je gezondheid gaat natuurlijk voor maar we gaan er vanuit dat je thuis bent op kerstavond en kerstdag hé!!
Ik hoop echt dat je na de operatie terug fatsoelijk kan eten en drinken en dat je natuurlijk van die sonde af gaat zijn!!!

Heel veel succes morgen!!!! :yougogirl: Ik zal duimen dat het allemaal goed verloopt!

En vanmorgen op de weegschaal stond dus 129,9 kilo wat dus wil zeggen dat ik :onderde130kilo: zit!!! wooohoooo.

Groetjes Annie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan