Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 30, 2009

Nellisa woog op het moment van schrijven 104.30 kg (bmi: 33.67).

Dagboek geopend
Nou, laat ik het maar eens proberen, zo'n dagboek....
Eerst dan maar iets over mezelf vertellen???
Ben 52 jaar, alleenstaand en begin april kreeg ik een hartinfarct gevolgd door 2 x dotteren en stents Ik rookte toen circa 40 sigaretten per dag en daar ben ik radicaal mee gestopt (wat nog steeds moeilijk is). Bovendien dééd ik ook niets meer.
In goed een half jaar tijd ben ik dus ruim 20 kg aangekomen en niet alleen is het niet goed voor mijn zelfvertrouwen maar ook qua belasting en extra risicofactor is het niet echt geweldig.
In juli is er ontslag voor me aangevraagd en toegekend (en met mij velen tijdens deze crisis) en dat betekent niet alleen veel minder inkomsten, maar ook verveling, lichtelijke depressieve gevoelens en frustratie. Waardoor ik eerder geneigd ben te gaan lopen zoeken en knagen
Tja, zo is de cirkel rond.
Je zou toch verwachten als je dit inzicht hebt in je eigen "verslavingen" je ook in staat bent ze te doorbreken, maar zo simpel ligt het ook weer niet (anders zou er geen gigantische industrie voor afvalprodukten bestaan <<< klinkt raar, produkten om af te vallen = beter?).
Vanmorgen me op de :struikelen: loopband gestort op de sportschool (maanden niet geweest) en fietsen. Was gelukkig heel stil, maar 4 mensen Schaam me toch wel voor mijn lijf.... jaja, ik weet het!! Zou niet moeten,maar doe het toch.
Voel me nu best energiek en denk er over om de logeerkamer op te gaan ruimen, een klus waar ik al een tijdje tegenaan hik.
:ketting:
Tijd om de ketting te doorbreken!!!

October 30, 2009 om 09:49
Hallo Nellisa
Leuk een bericht van jou ik zie dat jij je vandaag heb aan gemeld ik zou zo zeggen welkom bij de club, doe je ook prodimed ja in het begin is het even wennen maar mij bevalt het prima doe ook weleens dan fase 1 maar meestal fase 2, heel veel succes ik zal je bij mijn buddy,s zetten kunnen wij elkaar steunen ja want ik ben er ook nog niet ik wens je :eenfijnweekend: :johanna65::baai:
November 6, 2009 om 14:30
Hoi Nellisa
Lukt het een beetje met het dieet, ik hoop van wel wens je :eenfijnweekend: :johanna65:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan