Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 30, 2009

Ingel1983 woog op het moment van schrijven 57.00 kg (bmi: 20.44).

Ik heb echt heerlijk genoten gister! Een dagje naar de Sanadome met een vriendin... We hadden kadobonnen, dus we konden gratis! Lekker relax kwamen we terug. Alhoewel ik eerlijk moet zeggen dat ik niet zelf 25 euro zou uitgeven voor de entree daar, zo leuk is het nou ook weer niet.
En het in bikini zijn... Tja, ik kom regelmatig in de sauna en dan ben je helemaal naakt. Natuurlijk kijk ik naar andere vrouwen! Soms denk ik dan dat er niks mis is met mijn bouw en dat ik er best mag wezen. Maar als er dan toch weer een groepje jonge, mooie en slanke meiden langskomt, dan kan ik toch niet voorkomen om een beetje jaloers te zijn op hun lichaam... Nou ben ik natuurlijk ook geen 18 meer, maar toch!
Al met al ben ik nu best tevreden, wil wel nog een kilootje verder naar beneden, maar ik heb de tijd!
Verder gaat het lekker met me, voel me goed in mijn vel. Merk dat als ik even niet gezond eet, als ik een paar dagen niet zelf kook of zo, mijn lijf daar erg op reageert. Het is gewend geraakt aan gezond eten en vindt het dan ook (helaas achteraf) niet fijn om te veel snacks en vette troep binnen te krijgen. Ooit leer ik mijn lesje daar nog wel in hoop ik! Haha, dan lig ik niet s nachts met buikpijn omdat ik me niet in kon houden op dat ene feestje :P Eigen schuld, dikke bult!
Anyway, hoe gaat ie met jullie?

Liefs Ingel

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan