Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 30, 2009

Mariver woog op het moment van schrijven 65.80 kg (bmi: 23.59).

't Gaat langzamer, maar nog steeds gestaag naar beneden. Steeds een of twee onsjes. Maandag begin ik dus met stabiliseren. Af en toe neem ik nu ook al wel een extra stukje vis :vis: (ach, wat zielig als je hem zo ziet zwemmen, maar ik ben zowel aquariumvisliefhebber als vis-op-je-bord-liefhebber) en wat extra groenten :salade2: of een stuk fruit :kiwi: meer. En heel soms een paar noten.
Dus stiekem ben ik al wat aan het stabiliseren denk ik. Maar geen rare dingen. Nog steeds geen enkele keer gesmokkeld met 'verboden' :cake: voeding.

Het stabiliseren gaat een maandje duren. Tenzij ik te veel af blijf vallen, dan versnel ik het iets. Heb al hele lekkere recepten klaarliggen voor tijdens en na het stabiliseren, als er weer eiwitten gecombineerd mogen worden bijvoorbeeld. Dat ik mijn eetpatroon aan blijf passen, is een ding wat zeker is. Brood :brood: en aardappelen mis ik nu niet of nauwelijks, dus ik denk dat ik er maar weinig van ga eten na het dieet ook. Als ik op die manier mijn koolhydraten goed kan doseren...

Alvast een :01prettigweekend: allemaal!

October 30, 2009 om 18:20
hoi daar, vanmorgen mijn stabilisatie programma opgehaald. Ben tijdens onze midweek Cochem helemaal los gegaan, programma volledig overboord gegooid, aan de wijn, brood, taart, aardappelen en pasta met als gevolg dat ik de vrijdag thuis 5!!! kilo was aangekomen in 5 dagen. Direct waar aan de tlc en twee dagen later al weer 3,5 kilo kwijt. Vanmorgen nog 1 kilo te gaan en dan ben ik weer terug bij af. Dus in een week tijd (terwijl ik deze week ook nog lekker uit eten ben geweest en een dag later deel heb genomen aan een stampotten buffet) bijna weer terug op gewicht. Komende week doe ik weer streng. Vrijdagavond ga ik met mijn lieve echtgenoot onze 22 jarige trouwdag vieren in de koperen hoogte bij Zwolle, een heerlijk 3 gangen verrassings menu wacht op ons en de volgende dag een lekker ontbijtbuffet. Zaterdag en zondag weer streng en maandag starten met stabiliseren. Ik ben het dieet zo enorm beu. Moet me echt inhouden en heel streng toespreken. Ik wil het programma verder goed afsluiten, dus SP ga ik heel gericht volgen. Succes ook voor jou! Je gaat als een speer en doet het volgens mij geweldig.

groetjes Gerlies.
Onbekend
October 31, 2009 om 05:08
Hey Marianne!

Dat zou toch niet waar zijn.....over 4 maanden - 30 kilo...daar kan ik van dromen!!
Ik sprak gisteren Annet. Volgens mij heb jij iedereen daar aangestoken. Leuk joh! Gaan zij ook zo goed?
Het is nu iderdaad zo, van het "beetje" van je eet, daar geniet je van.
Vier weken geleden schrokte ik alle eten naar binnen. Was als eerste klaar aan tafel. Nu, met heel weinig op mijn bord, zijn hun soms eerder klaar!

Jij ook een goed weekend.
Jeanette
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan