Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 30, 2009

Natasjaaa76 woog op het moment van schrijven 74.50 kg (bmi: 24.05).

:halloallemaal1:

Allereerst allemaal harstikke bedankt voor de felicitatie's!!!
Leuk dat jullie aan mij gedacht hebben :-).

Ik wilde even schrijven dat ik zo ontzettend trots op mezelf ben :-). Ik had vanmiddag een gebakje gegeten en had mezelf voorgenomen dat dat het enigste was wat ik die middag zou eten. Zeker ook omdat ik uit eten ging wilde ik gewoon lekkere honger hebben. Ik heb altijd de neiging als ik 1 stukje worst pak ik door blijf eten en dan heb ik 's avonds geen honger meer en dat is heel zonde als je lekker gaat eten.... Dus ik nam mezelf voor om niks te eten en bedacht me wat voor gevoel het me zou geven als me dat zou lukken.... nou dat zou een super gevoel zijn... en het is me gelukt. Na mijn gebakje heb ik vele lekkere dingen op tafel gezet, chips, toastjes, worst, gehaktballetjes, kaas, salade. Allemaal heerlijke dingen..... het enigste wat ik gepakt heb is dus 3 plakjes komkommer :-) en juist door vooraf te bedenken wat voor gevoel het me zou geven als ik niks zou pakken heeft dit ervoor gezorgt dat ik het vol hield, want het gevolg was dat ik 4x tegen mijn man en moeder nadien zei: goed he... ik heb niks gepakt, zo goed van mezelf.... en ik daardoor nog lekkerder heb gegeten bij de griek...

Het smaakte werkelijk heerlijk. Als voorafje heb ik ardenneham met meloen gepakt en als hoofdgerecht souflaki, daar zat ook lekker giros bij en frietjes. Het is zelfs zo dat ik niet het hele bord op kon (normaal zou ik door blijven eten totdat ik buikpijn zou hebben omdat ik het zonde vond om iets te laten staan....) Maar nu niet en een toetje heb ik ook niet gepakt omdat ik de smaak van het vlees lekkerder vind als iets zoets na eten. Ik heb lekker een bak thee gepakt terwijl mijn man aan de baklavas zat. :-)

Nu zit ik achter de computer zonder opgeblazen gevoel, dat heb ik normaal dus wel na het uit eten gaan.

Al met al dus een super geslaagde dag....

Een jaar geleden, op mijn verjaardag dus, had ik een positieve test in handen. Mooie herinneringen om op terug te kijken. Nu, een jaar later op mijn verjaardag heb ik twee prachtige meiden en ben ik ontzettend gelukkig!!!!

:vluchten:liefs natasja:vluchten:


October 30, 2009 om 18:02
Jij mag
:trotszijn:
:knapgedaan:
:gazodoor2:

Groetjes Tanja
October 31, 2009 om 03:32
DUBBEL GEFELICITEERD
MET JE VERJAARDAG
EN MET DE KRACHT VAN DIE DAG

HARDSTIKKE GOED

GR. :liesbeth1960:
November 1, 2009 om 07:39
Hallo Natasja
Allereerst nog van harte gefeliciteerd. Ook nog bedankt voor de felicitaties aan mij. Goh zijn we op de zelfde dag jatig!!
Las je dagboek, wat een kanjer ben jij, al zoveel afgevallen. Mijn complimenten!!! Grpetjes Tineke
November 1, 2009 om 16:31
:hallo3:

Ja ons klein:dochtertje: is natuurlijk voor ons het mooist en liefste van allemaal. Dat zal jij ook met je :jamie::baby:meiden hebben.
Ze is nu een half jaar. Een heerlijke lachebek. Wil wel overal gezellig bij zijn. Vandaag ook. Over de hele dag heeft ze misschien een halfuurtje geslapen. Vanavond bij de:wokken: heeft ze heerlijk in de wandelwagen gelegen en maar in de gaten houden wat er gebeurde. Lachen met opa als die tegen haar grapjes maakte af en toe bij ons op schoot, wat brabbelen maar verder geen huiltje. De bediening zei ook Wat is die lief en rustig maken we wel eens anders mee. Begrijp best dat dat puur geluk is. Maar we genieten wel erg van haar.
Morgen dus heerlijk de hele dag voor ons alleen en dan komen haar ouders en tante meteen maar weer gezellig bij ons eten. Hutspot die opa dan klaarmaakt. Mijn man is van de stamppotten en gehaktballen. Eet ik ook lekker van. De hutspot maakt hij alleen maar aan met wat kookvocht en magere melk. Geen boter of zo dus blijft mager. Dan kan die gehaktbal prima.

Fijne week en :veelsucces:

:liefs2: Tanja
Onbekend
November 2, 2009 om 14:07
ook ik ben een beetje laat maar daarom niet minder gemeend.
Ook je prestatie verdiend een dikke proficiat.

Doe zo verder meid!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan