Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 10, 2005

Alison woog op het moment van schrijven 61.30 kg (bmi: 23.36).

zo zo zo! vandaag hele dag niet gesnoept! ik ben sinds gister aan het 40 punten dieet begonnen, maar wat me opvalt is dat ik zowiezo nooit 40 punten eet. misschien dat ik daarom ook wel nooit afval. wat kan ik nu eraan doen? meer eten? zou ik dan wel afvallen? wie weet. maar ik heb het idee dat ik dan niet afval maar juist aankom. moeilijk!

March 10, 2005 om 14:31
Hoi Alison,
De kunst is om meer koolhydraten en minder vet te eten. Ik neem bijvoorbeeld altijd volkoren of meergranen brood, volkoren pasta's beschuitjes enz. Het duurt langer voordat dit eten door je lichaam is verteerd en tegen die tijd dat het zover is, mag je of een tussendoortje of gewoon eten. 15:00 uur is echt zo'n tussendoortjes tijd. Ik neem dan bijvoorbeeld een sinaasappel, een volkorencracker met magere smeerkaas, een rijstwafel met halvajam, twee volkoren koekjes, bouillon met twee soepstengels.. Het ligt er aan waar ik trek in heb. Als ik flauw ben, vind ik bouillon wel lekker maar anders neem ik iets zoets. Kijk eens naar je vetten. Als je in het eetdagboek aangeeft wat je eet, krijg je ook een tabel met je vetopname. Dat moet rond de 40 g. liggen, niet meer.
En het chocolaatje na het eten: Is het een gewoonte, of heb je echt trek in iets zoets? Je kan ook een beker magere yoghurt met een eetlepel halva jam nemen...
En heb je nog voor meerdere dagen gekookt en ingevoren? Knap hoor dat je niet gesnoept hebt. Ik haal trouwens zo weinig mogelijk te snoepen in huis. Behalve in het weekend voor de kindjes. In de auto zie ik meestal de lege verpakkingen van de zakjes drop en repen chocola liggen (mijn man snoept in de auto zodat ik niet in de verleiding kom, hahaha).
Ik ben benieuwd naar je eetschema. www.caloriechecker.nl is ook een site waar je calorien kan opzoeken.
groetjes,
Jolleke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan