Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 10, 2005

Jolleke woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 28.13).

:buhuhu:
Als die inspanningen..., gezond eten, iedere dag
:gym: of :steppen:. En dan 1 :kilo: kwijt en 6 centimetertje in totaal. Misschien heb ik ook wel gesmokkeld door de centimeter wat strakker te trekken. :lol:
Maar we gaan vrolijk door. Ik praat mezelf moed in. De week voor ik ging lijnen, heb ik aardig wat calorietjes ingenomen dus dan is het resultaat misschien wel geweldig. Iets wat er in 7 jaar aan is gegeten, krijg je er ook niet zomaar af.
Op naar de resultaten van week 2.
:dansdedansdans: Veel sus6 allemaal.
:doei:

March 10, 2005 om 19:54
:goeiedag: Jolleke,

Goed en vrolijk op weg om de vetrolletjes te slijten. De blokfluit nog niet gevonden, ik heb nog een aantal dozen te gaan, want ik weet dat hij meeverhuisd is. Zo ben ik ook op zoek naar een zwempak dat zo lekker paste.
:smurf:
Ik ben ook weer wat roestig hoor. Mijn vingers willen eigenlijk piano spelen en ik moet dan ook goed concentreren op de blokfluit. Het notenlezen is ook niet meer zo vlug als voorheen. Maar dat kan alleen verbeteren als je regelmatig musiceert. Ik gebruik het met liedjes en spelletjes met de kinderen. Maar als ik het daarvoor niet gebruik dan zie ik er niet naar om! Jammer, een muziekclubje is misschien wel iets voor me te zijner tijd.

Ben ook bij de Blokker geweest. Stond op het punt om de nieuwe weegschaal te kopen toen ik ze in een bak zag liggen voor 2/3 van de prijs minder! De prijs is dus enorm verhoogd en dat wekte tegenzin. Dus nog geen weegschaal! Maar ik hoef ook pas volgende weer maand te wegen, dus ik heb nog even de tijd.
:bellydancing:
Met een puf en een zucht van het sporten.....
de hartelijke groeten van Vitamientje!
March 11, 2005 om 02:50
Hoi,
nou het gaat bij idd lekker. Ben nu in bijna 2 weken 4,2 kilo afgevallen, de 2de week is dus niet zo hard gegaan maar dat vind ik prima. Het kan ook te hard gaan natuurlijk. Maar die tips uit het grote dr Phil boek werken wel. Tevens heb ik nu een boek besteld over vetverbrandende voeding. Daar staat alles in over groentes e.d. waar he lichaam meer cal. voor nodig heeft om te verbranden dan dat je tot je neemt. Met lekker recepten enzo. Dat komt een maandag binnen. ben benieuwd. Maar met jou gaat het toch ook lekker???? ziet er goed uit hoor. En 6 cm is al bijna een hele maat !!!!!! Knap hoor :yougogirl:


He tot later, ik moet aan het werk :dansendesmiley:

Doei Bianca
March 11, 2005 om 13:03
hallo jolleke,
ik voer me eten niet in op deze site omdat ik het op www.40punten.nl invoer. het gekke is, als ik precies invoer wat ik normaal altijd eet, dan eet ik altijd minder dan 40 punten. dus misschien eet ik wel te weinig waardoor ik zowiezo niet afval. erg lastig in ieder geval. maar vandaag heb ik weer niet gesnoept. o ja wel 1 pepermuntje na het eten. ik zou misschien toch wat meer moeten bewegen. nou ik weet het niet ik ga gewoon door met minder snoepen en ik eet zowiezo altijd bruinbrood en volkoren producten. misschien moet ik meer salade's eten in plaats van brood, maar dat vind ik moeilijk. en gaat het bij jou goed? valt het je mee of heb je giga dip dagen? wel doorzetten he! het lukt je vast wel.
succes en groetjes alison
March 13, 2005 om 02:15
Hoi Jolleke,

Nee echt het was geen grapje dat van de :zemen: En heb ik ook heel mijn huiskamer gedaan , moest alleen nog de keukenramen zemen en het halletje stofzuigen en dweilen toen mijn schoonmoeder kwam. Maar dat kon ik niet doen omdat de twee lagen te slapen en anders werden ze wakker. Gelukkig ging het de volgende dag al weer wat beter en met de tweeling nu eindelijk ook:bloem: Nou en met jou gaat hij ook goed zo te zien al 1 kilo kwijt :dansenvangeluk: Ga zo door meid en hou vol hoor.
heel veel groetjes en suc6 Anja :knuffel:
Bb
March 21, 2005 om 16:20
Hoi zusje,
Balen he :buhuhu:
Maar houd de moed erin. Het is vast wel veel vocht en misschien moet je maar kijken of de centimeters er ook weer aan zijn? Dat zullen er vast niet zoveel zijn als die paar onsjes. Ga je nu weer geld uit je potje halen?
:moneymoneymoney: of laat het er in zitten en komt er gewoon extra geld in de pot? Je weet aan elk nadeel zit ook een voordeel!!!
Hou vol hoor meisje je bent nog pas een paar weken bezig. Wat is dat nou vergeleken met 7 jaar. Pas op hoor anders krijg je :billenkoekdieet:
kus :doei:
Brigitta
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan