Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 10, 2009

Biebelebonsje woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 31.99).

En weer een goeie dag bij het rijtje.
Gisteravond was het wel weer even lastig ik had behoorlijk vreetdrang maar deze keer kon ik het van me afzetten.
En ik heb niks genomen.
Alleen een kop koffie en water.

Vanochtend was er weer een eerste beloning sinds tijden...
Ik kan mijn rokje weer aan, en hij zit lekker en er puilt niks uit.

Biebs is blij*9* en ikke is ook blij dat PP niet jaloers is:muwhahahaha:
Nu nog volhouden.

Jullie veel succes en maak iets moois van deze grijze dag.

Biebs

December 10, 2009 om 03:43
We kunnen natuurlijk ook jouw vader met vriendin samen met mijn moeder bij elkaar zetten. Koken we samen voor ze. En duiken wij in een ander huis samen.
Geen gezeur
geen commentaar
geen ge-bemoei
maar RUST!
en GENIETEN!!

Mijn moeder komt ook met de kerstdagen en blijft tot 29 december. Zoonlief is de 28e jarig.
Weer een paar tropendagen.
Zo subtiel altijd maar wel irritant.

Oooo Haniet als ik zie hoeveel jij snoept. JE snoept echt veel meer dan ik.
*zucht*
Jaaaaaah mam, ik weet het. Daarom rook ik niet meer en jij wel.

Haniet, is alles afgesloten?
Jaaaaaa mam. Ik ben al 24 jr. getrouwd en sluit al even lang de deuren voor we naar bed gaan. Hoef jij je geen zorgen over te maken.

enzenzenzovoooorrtttt.

Natuurlijk ben ik niet echt jaloers op je maar juist trots!
Het heeft ook lang genoeg geduurd voor je er weer zin in had. Het waren hectische maanden voor je en dan heb je gewoon je hoofd niet staan naar het afzien dat bij lijnen hoort.
In die fase zit ik nu een beetje :D

Ik zie wel weer na de feestdagen.

He meid, hef fun vandaag. Ik ga weer aan de arbeid.
December 10, 2009, gewijzigd door Brokkeltje op December 10, 2009 om 03:56
Hey Biebels

Tuurlijk wil ik wel wat voor je breien maar dan graag een vest een heerlijk gevoerde vest met nepbont langs de mouwen muts enne boord en zón grappig bolletje die aan de muts bengelt, ben nu eerst bezig voor aanstaande schone dochter en zoonlief die zijn respectievelijk in feb. en mei jarig en voor husband een muts en daarna heb ik voldoende tijs om ook voor jou te breien hoor hahahaha doe ik met veel plezier zolang ik zelf de motieven mag uitkiezen hahahahaha dat wordt dan een knuffelbeertje toch? hahahaha ben al een heel eind heen met het achterpand men wordt zoooooooooooo leeeeeeeeeeeeeeeeeeeukkkkkk. Ach ja alles beter als bij de pakken neerzitten toch? trouwens de jurk die ik aan het maken was is al lang af wel leuk geworden maar heel apart enne oeps maatje aanstaande schoondochter en die is er wat blij mee hahahaha mooi voor kerst zegt ze en ze is maar wat dol op de kleuren die ik voor haar vest heb uitgekozen hahahahaha haar moeder zei dat ik haar niet zo moest vewrwennen maar ik vind dat geen verwennen het is zo leuk om wat voor haar te maken dus............. hahaha ik ga mooi mijn gang. Mocht je echt graag een zelfgevreide vest willen hebbwen die je als jas kunt gebruiken dan laat je dat maar weten hoor je weet mij wel te vinden.

Groetjes Enna
December 10, 2009 om 06:50
Hoi Biebs,

Hartstikke fijn voor je dat je weer zo lekker gaat, houden zo hé.:hug:
:tian:
December 10, 2009 om 08:33
Fijn om te lezen dat je de draad weer te pakken heb. En nu nog volhouden.:gazodoor2:
Liefs,
Lottli
December 10, 2009 om 16:41
zo mag ik het horen!!! nu ik nog pffff:zweten:
December 11, 2009 om 01:13
EN zeker mag je blij zijn.
Eindelijk weer de moed en doorzettingsvermogen om er tegen aan te gaan.
Gefeliciteerd en nu volhouden.
December 11, 2009 om 01:33
Fijn dat je de smaak weer te pakken hebt en de teugels weer in handen.
En niet alleen die van Joey!

Laatste daggie en dan weer weekend, ik heb er zin in!
December 12, 2009 om 15:38
Top! En lekker motiverend he, als iets weer lekker los zit. Kun je wat van je motivatie hierheen sturen? Hard nodig, vooral in de avonden.

Loopt Joey gewoon lekker buiten met kou en regen eigenlijk?
December 12, 2009 om 17:25
Welterusten
December 12, 2009 om 18:08
Knap hoor, om zo sterk te wezen... Ik weet wat het is, maar ook bij mij moest de knop om. Herken mezelf wel in je verhaal ; bij stress of zorgen bracht eten altijd troost. Totdat het een ingebakken gewoonte geworden was. Heb de laatste tijd met al dat lekkers rondom sinterklaas moeilijke tijden gehad,wel pepernoten op maar hou toch maar weer vol. De laatste loodjes wegen het zwaarst, dat wel. Als jij zover bent gekomen, moet ik dat toch ook kunnen,nu kan het nog, hoe ouder je wordt hoe moeilijker afvallen gaat, zegt men. Hou vol hoor!!!:youcandoit:

December 15, 2009 om 04:02
Haloa


hahaha ik zit gedwongen alle dagen thuis dus ik heb alle tijd om even bij jou langs te komen. Hoera ik weet nu eindelijk wat ikke mankeer oke helpt geen donder tegen de pijn maar toch ik ben gister bij de vieze peut geweest enne tja eerlijk gezegt dat het masseren geen donder hielp en dat ik niet wist hoe ik moest ligggen staan/zitten enne dat ik het gevoel had dat ik super scheef stond daarop werd mijn rug bekeken en ja hoor ik stond zo scheef als de toren van pisa. Hahahahaha beroemde toren he? maar goed nu blijkt dus dat mijn SI gewrichten vastzitten dat zijn de gewrichtjes tussen het heiligbeen en het bekken om precies te zijn en die zorgen dus voor een scheef stand enne daar lopen ook de zenuwen langs en die zijn nu dus lekker in de knel vandaar de pijn. Ik wordt nu dus verwezen naar een manueel therapeut. Hoe je dit kunt krijgn? nou ehhhhhhhhhhhhh kou vatten verkeerde houding door een val enz enz trouwens nu snap ik ook waarom ik last krijg van mijn enkel. Toch fijn dat ik weet wat er aan de hand is ook al heb ik er nu nog geen ene malle moer aan maja komt heel gauw verandering in hoop ik HEEL GAUW men je wordt er zo moe van want slaap krijg je niet. Zeg jij bent heel streng voor jezelf hoor als ik echt vreet aandrang krijg grijp ik naar een cup a soepje ech wel en dan voel ik mij fijn vreetbui weer over en voldaan maar alleen maar water en koffie nee dat trek ik dan niet maar meid keep up the good work en volgende week maandag ga ik lekker wokken met een hele bunch vrienden hahaha zowat de halve woktent wordt afgehuurd moet kunnen heerlijk even er lekker uit hoop dat ik dat trek en dan niet van pijn en vermoeidheid in elkaar zak.
Groetjes van een super vrolijke Enna
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan