Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 10, 2009

Adriana214 woog op het moment van schrijven 70.60 kg (bmi: 27.24).

au, net in mijn vinger geprikt,:zakdoek:

ik ben namelijk bezig met het maken van vilten kerststerren. Een leuk pakketje van de xenos met vilt,garen,patroontje, voor maar 2 euro, heb er direct 2 van gekocht. :fluiten:
En ik ben inmiddels met de 4de ster bezig uit het eerste pakketje (staat toch met grote letters erop dat je er 2 mee kunt maken), ze zijn echt leuk om te maken en er zit genoeg materiaal bij om er 4 te maken al moet je dan zelf een lintje erbij doen en de reststukjes gebruiken voor een crazy-quilt look. Nu ik dit zo schrijf bedenk ik me dat ik er waarschijnlijk ook nog wel een vijfde uit kan halen. :noproblem:

Het enige jammere eraan is dat ik ze tot nu toe telkens heb weggegeven aan de buren, tsja, eentje heb ik tot nu toe bewaard en die hangt nu aan mijn woonkamerlamp. Ach, ze vonden ze mooi en wilde er graag ook eentje hebben, en dan doe ik niet moeilijk, toch eer van je werk!:bigsmile:

Inmiddels een pleister geplakt op mijn vinger, dus ik ga weer verder, o ja het gewicht, grrr nog steeds 70.6.:gelijkgebleven2: Dus nog ff volhouden,

groetjes,

adriana


December 10, 2009 om 05:26
Hey crea bea,

Wat leuk, ik wil ze ook halen, lekker freubelen, alleen kom ik net uit de 'stad', net thuis, dus geen zin om weer die auto in te gaan. Tja, 6 km lopen vind ik wat ver voor 4 tot 10 sterren.

Maareh ... je bent in iedergeval niet aangekomen, toch?

Over inspirerende teksten gesproken. Ms beter om het idd per week te doen, ipv per dag, want dan blijft het langer hangen.

Succes verder vandaag!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan