Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 10, 2009

Jati woog op het moment van schrijven 132.00 kg (bmi: 45.67).

:h::a::l::l::o:

Het sollicitatiegesprek van mijn man ging heel erg goed vanmorgen. Het bedrijf was erg enthousiast. Maar goed...nu vol spanning afwachten. Als het goed is hoort hij volgende week meer. Weer heel spannend dus, heb er gewoon een beetje buikpijn van. Want owwwwwwwwwww wat zou het fijn zijn, wat zouden we dan een geweldige goede kerst krijgen zeg. Dus fingers crossed en duimen maar weer.

Verder gaat het met mij goed, voel me wel wat opgeblazen, weet eigenlijk niet precies waarom. Houd op het moment ook wel wat vocht vast, geen idee waarom. Maar goed, we zien het over een paar dagen vanzelf wel weer. Op een of andere manier heb ik het gevoel dat ik ook wat vastzit met mijn gewicht, het voelt alsof er nu even niks afgaat. Maar ja, dat kan natuurlijk ook heel goed alleen maar in mijn hoofd zitten. De weegschaal zal vanzelf wel weer uitkomst bieden.

Wat eten jullie eigenlijk met kerst? Tweede kerstdag krijgen we een chinese rijsttafel bij mijn schoonfamilie, eerste kerstdag ontbijten bij mijn mams. Dan moet ik dus eerste kerstdag zelf koken. Zat eigenlijk te denken aan misschien wel gewoon lekker stamppot of zo. Misschien niet zo kerstig, maar wel lekker!

:jati:

Onbekend
December 10, 2009 om 15:39
Hoi Jati,

Welkom in onze club :bmi40plus:

Maak maar gerust een heerlijke stamppot: Hier in het oosten is dat heel gebruikelijk met de Feestdagen.

Veel succes met het bereiken van je streefgewicht,

:groetjes: :noesja:
December 10, 2009 om 16:59
hoi Saskia

Met mijn ex-schoonmoeder gaat het nog niet goed. We weten nu dat ze veel vocht in haar buik heeft, maar waar het vandaan komt is nog niet duidelijk.
Ik probeer rustig aan te doen en heb daarom ook besloten dat ik morgenvroeg lekker ga uit slapen, mijn man doet de kids.

Ik blijf zeker :duimen: voor jullie, zou toch echt geweldig zijn als ie weer lekker aan het werk kan

:ceejee:
December 11, 2009 om 13:50
hey jati

:fflangs: (heb het nogal druk met mijn parfumverkoop voor de komende feestdagen ik hou het bijna niet meer bij :kerstkop:)

fijn hé voor jou man dat hij een goed sollicitatiegesprek heeft gehad ik:okidoki: voor jullie beide dat hij een positief advies krijgt en dat hij weer aan het werk kan


morgen heb ik hier alvast een parfumparty en daarna nog eens met mijne Stef naar de :kerstmarkt:


ik wens u alvast :eenfijnweekend:


:knipoogjevan:
Christine
December 13, 2009 om 09:48
Ik heb nog geen idee wat we eten met kerst. Eerste kerstdag zijn we (m'n moeder en ik) samen thuis en dan kookt m'n moeder (wat dat soort dingen betreft ben ik stinkend verwend hoor) en tweede kerstdag gaan we bij een oom met z'n gezin eten, geen idee wat. Maar ik maak me daar ook eigenlijk totaal niet druk om, heerlijk! En als je zin in stampot hebt zou ik het zeker maken. Als je maar geniet van het eten toch?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan