Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 10, 2009

Mirvdd woog op het moment van schrijven 111.40 kg (bmi: 35.16).

En alweer gezwicht voor chips...


:hallo2:allemaal,
Deze week is niet slecht,maar ook niet goed gegaan.
Er is dan wel weer 4 ons af, maar nog steeds meer aan de haak dan het moment dat ik precies 10 kg kwijt was!

Wat houd ik moeite met terug in het gareel te komen, zodra ik speciale dagen meemaak. Sinterklaas
Alleen de aanloop er naar toe; ik vertelde al van de speculaaslucht dagelijks in de school, maar ook alles dat op tafel komt tijdens het Heerlijke Avondje... Tja het woord zegt het al!

Dan de winkels die al helemaal klaar zijn voor de Kerst. Iedere verleiding!!!
Ook al ga ik met volle maag naar de winkels, wil dat nog geen garantie zijn voor verstandige aankopen.
Dan ineens liggen er tóch die lekkere kerstkransjes in mijn karretje.

Ik durf ook nog geen nieuwe kleding aan te schaffen. Maar de broeken zakken me van de kont af! T-shirts staan als flodderdoeken om mijn verminderde buikomvang...
Ik heb dus inmiddels wel mooi maat(je)48!!!
En net na de zomer, was dat nog maat 50!

Ik denk dat ik mezelf voor de Kerst nog wel wil trakteren op een nieuwe broek.
De blouse heb ik nog liggen van 2 jaar geleden, toen ik ongeveer dit gewicht had. Dus; nog even doorzetten en toch nog wat extra kwijtraken!
Bijna bmi35...
Ik heb mijn streefgewicht en datum toch maar bijgesteld, zoals al eerder werd geopperd door Incredibel74; goeie tip!
Ik hoop dat het een meer reëel beeld geeft!

Nou, ik hoop dat het jullie ook weer goed gaat en ik ga dit weekend even jullie dagboekjes lezen!
-x- Mir:doei:Onbekend
December 11, 2009 om 02:15
Hoi Mir,

Balen joh, dat het ondanks je goede voornemens toch niet altijd lukt. Toch blijven volhouden hoor! Ik heb ook weleens dingen in mijn winkelwagentje gelegd en dan liep ik net voor de kassa weer terug om het in het schap terug te leggen. En een goed gevoel dat ik dan had, geweldig!

Jammer, dat je niet bij de club kunt komen. Echter, lid worden en alleen in vakanties meedoen werkt bij deze club niet. We hebben de stelregel dat iedereen echt op maandag even moet langskomen. Het groepje is niet groot (maximaal 15 personen), dus als iemand twee keer geen gewicht heeft doorgegeven, dan mag hij/zij de club verlaten. Maar misschien kun je een andere club zoeken of zelf oprichten en dan een weegmoment instellen dat bij jou wel goed uitkomt.

Succes de aankomende dagen en weken. 't Zal nog lastig worden, dat merk ik ook wel. Soms nemen we rigoureuze maatregelen, zoals de banketletter die manlief van de Sint had gehad op zijn werk bij iemand anders brengen. Dan hoeven wij 'm niet op te eten...

:air71:
December 11, 2009 om 03:13
Hoi,
Ik kwam toevallig op je profiel terecht, en dacht: dan wens ik ook maar gelijk even succes.
De verleidingen liggen deze tijd van het jaar inderdaad wel heel erg op de loer! Ik vind het ook moeilijk om nog niets in huis te halen.
Je hebt groot gelijk dat je jezelf trakteert op een nieuwe broek. Uitverkoop begint al lekker op gang te kopen en als je broeken niet meer afzakken zie je er ook gelijk beter uit.... (positief bedoeld hoor :-))
Heel veel succes en alvast een fijn weekend!
grx. karin *9*
December 11, 2009 om 10:07
Hey Mir,

het is voor iedereen die wil afvallen een moeilijke maand. De donkere maanden vragen om extra eten (vind ik) en dan krijg je ook nog eens Sinterklaas en Kerst! Sinterklaas ben ik gelukkig goed doorgekomen maar met Kerst denk ik dat ik me maar niet te druk ga maken.

Wat een lekker gevoel als je tussen maat 48 kunt zoeken he? Op mijn foto draag ik een shirtje van M&S. Normaal kwam ik daar nooit, maar volgens mijn zus moest ik daar nu wel kunnen slagen. Ik begon met een shirtje maat XXL maar dat was veeeeeel te groot. Dus toen een XL: dat ging, maar omdat het katoen is en dus nog wat uitlubbert (en ik bovendien nog wil krimpen) toch maar een maat L gepakt. Die zit om mijn buik natuurlijk zo strak dat je dat niet los aan wil doen. Maar daar zijn dit soort shirtjes ook niet voor!

Die nieuwe broek zou ik zeker doen. Ik kon op wonderbaarlijke wijze een (grote maten) broek maat 46 aan en als ik die broek aan heb dan voel ik me stukken slanker! En die zelfverzekerdheid die je daarmee uitstraalt maakt dat mensen ook makkelijker een opmerking maken omdat ze dan ineens wel zien dat je er slanker uitziet (want je straalt er ook nog eens bij).

Succes!

:incredible74:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan