Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, December 30, 2009

Adriana214 woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 27.01).

Vanochtend kon ik het echt niet laten om weer op de weegschaal te duiken en het was leuk, 70 kilo exact.:lieveweegschaal: Ondanks de kerst niks aangekomen of afgevallen, best wel kunnen als je nagaat wat ik allemaal heb gegeten.

Had de afgelopen dagen wel weer wat moeite om mijn eetpatroon weer op normaal te zetten. Als je gewend bent om elke avond een glaasje wijn (nou ja 3 glazen!) te nuttigen met kaas erbij is dat wel even wennen. Maar ik heb me er doorheen gesleept met mijn eetdagboek erbij om te kijken hoeveel ik nog kon eten. Wat erin resulteerde dat ik met een lichte honger ging slapen...ach.

Nu nog oud en nieuw zien te overleven. Gelukkig zit ik dit jaar niet alleen, mijn bovenbuurman zat ook alleen en hij vond het het wel een leuk idee om het gezamelijk te vieren. Vanmiddag gaan we de boodschappen halen, en ik ga zelf de zalmsalade maken, de schotse zalm ligt al klaar in de koelkast. En een zak oliebollen hebben we ook al, tsja, ben ik gek op...

Volgens mij heeft de buurman een oogje op me, hij is tegenwoordig zo behulpzaam en komt regelmatig met lekkere (gezonde) snacks langs.:beschaamd: Hij heeft dan ook keurig op mijn huisdieren gepast, en hij belde elke dag om te vertellen hoe het met ze ging,:-D Ach we zien wel hoe het loopt.

groetjes,

adriana

December 30, 2009 om 04:06
Gefeliciteerd met :gelijkgebleven1:. Niet slecht na de vreetmis, toch?

En dat van je (boven?)buurman. Ik vroeg je al eerder... Wat is dat toch tussen jou en die buurman????????????????????????

Haha, maareh... hij heeft dus ms wel een oogje op jou, ennnee... jij dus niet op hem... hmmm..

WAAR BEMOEI IK ME MEE! :meppen:

Succes met O&N en heel veel plezier met de jaarwisseling!

:allerbestewensen:

Lfs, :l::t:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan