Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, December 30, 2009

China07 woog op het moment van schrijven 46.00 kg (bmi: 17.75).

UPDATE: Helaas nu al twee oliebollen verder...balen wat moet ik nu? Zo kan ik nooit mijn structuur krijgen en me relaxed voelen.. Wel heel vreemd dat ik me nu minder zwaar voel dan gister en eergister, terwijl ik zoveel meer heb gegeten! ik snap mezelf niet meer...
Door de suikers nu super druk en shakerig alsof ik lam ben en zweet als een otter..ik heb echt een raar lichaam!

De bank en ik..


Helaas de bank en ik zijn geen vrienden meer.. Het is uit! Zodra ik namelijk op die bank ga zitten, wordt ik onrustig, komen er onbewuste gedachtes en gevoelens en ga ik eten..
Het was te voorspellen en heb dus niet van de voorgaande keren geleerd..
Jammer, maar ik mag het niet laten gebeuren dat ik mezelf blijf straffen en naar beneden blijf praten..

Gister dus, kwam thuis geen honger en dacht ga lekker even douchen en huis opruimen, om 20.00uur had ik nog steeds geen honger en ik dacht moet toch eten, dus wat gegrilde groente, gerookte zalm, broodje met olijfolie heerlijk.. Toen een koffietje op de bank.... jaja ik nog denken waar heb ik zin in? Eigenlijk niets, maar verlangde naar vreten, dus mijn lekker choclade koekjes.. 5 op een schaaltje , nog eens 5 etc.... toen was de zak leeg.. Ik boos op mezelf en visioenen van ik wil niet meer dun worden dus nog even een zak cashewnoten naar binnen, bij elke hap dacht ik: 'Wat ben ik aan het doen?, is het nodig? geniet ik ervan? de antwoorden wist ik wel: Nee en Nee..en toch dooreten..

Nu moet ik dus weer doorgaan met mijn leven, is moeilijk, ben zo boos en voel me dikkig ( wat niet heel raar is als je een wasmaschine te volstopt dan werkt het niet, dus bij mijn darmen ook)
Door deze boosheid verval ik weer in mijn slachtoffer rol en kan ik wel gillen: HELP! Maar IK ben degene die het heeft gedaan, het was mijn keuze en de consequenties zal ik moeten dragen..
Hoe kom ik uit dit cirkeltje?
Moet weer tevreden zijn met mezelf en mezelf lief hebben..

De oliebollen van gister zijn verplaats naar vandaag 11.00 dus balen en dan? Gewoon even balansen en alleen avondeten hebben, zodat ik mijn lichaam wat rust geef of weer doorpakken?

liefs

December 30, 2009, gewijzigd door Zauberhaft op December 30, 2009 om 07:25
Hoi China,

Je wasmachine is een goed voorbeeld!

Als je niet op tijd je wasmachine aan zet, krijg je een berg wasgoed, wat je dan snel wil wegwerken. Daardoor stop je er te veel in, en je was wordt niet fris en schoon.

Zoook met eten.

Gister dus, kwam thuis geen honger en dacht ga lekker even douchen en huis opruimen, om 20.00uur had ik nog steeds geen honger en ik dacht moet toch eten, dus wat gegrilde groente, gerookte zalm, broodje met olijfolie heerlijk..

Je had bij thuiskomst (honger of geen honger) gewoon moeten gaan eten, en niet wachten tot je honger krijgt! Honger of dorst krijgen is een waarschuwing, en komt eigenlijk altijd te laat. Net zoals het gevoel dat je genoeg hebt! Ook dat komt altijd te laat!

Dus eigenlijk weet je heel goed wat je moet doen, denk aan je wasmachine, stop er op tijd een wasje in, en eet voor je honger hebt!

Succes met de was, en het op tijd eten!

En geef jezelf niet de schuld, er is niks verloren! In principe was je bedoeling goed, lekker thuis, lekker douchen, even opruimen,...... en je bent 2 uur verder!
Overkomt iedereen! En daarna suikerspiegel te laag, 1 koekje, 2 koekjes en daar gaat we weer.

Ik ga nu eten, ben zelf te laat met eten :haha:

Telkens wanneer je jezelf veroordeelt,
breek je je eigen hart.

Swami Kripalvananda


:zauberhaft::allerbestewensen:
Onbekend
December 30, 2009 om 12:13
:hblauw:oi :cblauw:hina

Jammer dat de bank en jij geen vrienden meer zijn...

Tja, ik dacht dat je chocolade (koekjes) en cashewnoten lekkere dingen vond in plaats van vreetvoedsel.
Als je de kracht (en de moed) hebt om ze te zien als 'normaal' voedsel dan kun je ze gewoon inplannen.

Dus, zoals ik gisteren al schreef: als je geen honger hebt niet denken 'moet toch eten' en dan een complete maaltijd gaan eten, maar als je inderdaad weinig/geen maag-honger hebt + weet dat je chocolade (koekjes) en cashewnoten wilt eten je avondeten hier op afstemmen.
Op die manier voorkom je dat je echte maag-honger krijgt + je kunt genieten van waar je hoofd zin in heeft zonder overvol te raken, want overvol -> vreetbui.

Ik weet wel dat je 100% achter die methode moet staan wil het werken, dus ook echt geloven dat je niet 'moet eten' als je geen trek of honger hebt en dat je heel goed moet nadenken, bij hoofdhonger, wáár je zin in hebt (als je ervoor kiest om te gaan eten in plaats van na te denken over de reden waaróm je wilt eten).

Hoe ben je vandaag omgegaan met de oliebollen?
Heb je die kunnen zien als vroege-lunch?

:lblauw:iefs :bblauw:arkie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan