Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, December 30, 2009

Spiegelbeeld woog op het moment van schrijven 111.50 kg (bmi: 34.41).

De kerstdagen ben ik zonder kleerscheuren doorlopen pfffieeuw.
Ben thuis gebleven dus heb zelf kunnen bepalen wat ik wel en wat ik niet in mijn mond stopte, dat scheelt;)
Met :fireworks02: :fireworks01: :fireworks02: ben ik ook gewoon thuis met de kinderen dus ook die dag moet niet al te veel problemen opleveren, hoop ik :)
Vandaag voor de derde dag op rij weeg ik 111.5 kg. Ik merk dat ik zonder sporten geen gewicht verlies...Ben blij als straks het 'gewone leven' weer begint, de scholen weer open gaan en ik weer lekker naar de sportschool kan.Voel me dan toch wat prettiger in mijn vel.
Op mijn werk gaat het goed, ik werk er nu alweer 2 maanden en ze zijn tevreden over me hoorde ik onlangs. Wat ik helemaal geweldig vond is het kerstpakket wat ik van mijn werk heb gekregen: een HIGH TEA pakket met o.a een glazen theepot met ruimte voor verse thee, twee glazen theemokken, bonbons, nougat, een pakje gemengde koekjes, een pakje krakelingen, een potje jam, toastjes, een zakje verse thee, een boekje met high tea recepten/ideetjes, een theedoos, en als klap op de vuurpijl een prachtige glazen étagere om alles op uit te kunnen stallen. En dát terwijl ik er pas twee maanden werkzaam ben, geweldig toch?!
Met drie kinderen is het lekkers er al doorheen haha het heeft niet lang op die mooie étagere kunnen blijven liggen, maar des te beter voor mama;)

Onbekend
December 30, 2009 om 08:33
Wat leuk, zo'n kerstpakket. Dit kun je goed gebruiken en al het lekkers is met drie kinderen inderdaad zo weg.

Voor mij is dat dè reden om niet te gaan sporten: als je even niet kunt, dat je dat gelijk merkt. Ik hoor dat ook van een collega. Vanaf volgende week wil ik weer gaan zwemmen. Ik heb het nu twee weken niet gedaan, maar gelukkig nog wel wat afgevallen.

Een fijne jaarwisseling gewenst en de groetjes!

:air71:
Onbekend
December 31, 2009 om 10:00
Je hebt je streefdoel voor december wel mooi gehaald hè! Gefeliciteerd.

:air71:
January 2, 2010 om 10:19
Hallo Spiegelbeeld,

Heb jouw introductie en dagboek met respect gelezen. Ik ben al blij met -2,5 kilo in de eerste paar weken. Dat is het gewicht dat jij in de eerste halve week dat je begon al kwijt was. Knap hoor!!!

Ik begrijp dat je suiker en vet uit je menu laat staan en vier maal in de week sport? Doe je nog iets bijzonders met je eetpatroon of wat moet ik me daar bij voorstellen?

Groetjes,
MVA
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan