Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, December 30, 2009

Conny3601 woog op het moment van schrijven 86.90 kg (bmi: 30.79).

Nou dag 3 bij Valtaf. Ik had niet verwacht dat ik het zo'n steun zo vinden om dagelijks de strijd van anderen te volgen. Vanochtend stond de weegschaal gelukkig echt voor de 85 kg. Ik heb een gewone weegschaal met een schijfje en ben er toch nog even afgestapt om te controleren of hij echt wel goed staat. Maar gelukkig hij stond goed en de wijzer raakte de 85 kg niet meer. Ik denk dat ik toch maar een digitale weegschaal ga kopen. Ik had er een maar die is natuurlijk weer kapot gegaan. Met Herbalife is de berekening van het vetpercentage echt noodzakelijk omdat je daar je hoeveelheid proteine op moet aanpassen.
Op het werk hadden ze vanochtend oliebollen meegenomen. Normaal gesproken kan ik ze niet laten staan maar ik ben sterk geweest en heb afgeslagen. Enige nadeel is dat het pand nu naar oliebol ruikt en ik daar de hele dag in moet zitten.
Maar ja, we weten waar we het voor doen. Aankomende zomer is het ook wel geweldig als je in bikini in de zon kan zitten. Daar laat ik toch graag een oliebolletje voor staan. Groetjes en sucses van mij

December 30, 2009 om 06:24
Hallo Conny,

Je hebt mij toegevoegd als buddy, dus ik kom maar eens bij je kijken. Leuk dat je ook bent gestopt met roken! ik rook niet meer sinds 24 maart 2009, waar ik heel blij mee ben. Jammer genoeg kan ik niet zeggen dat ik daardoor zoveel ben aangekomen; ik was al veel te dik.
Je schrijft dat je je proteine-inname moet aanpassen aan je vetpercentage: hoe dan? Dat interesseert me erg: moet je bij een hoger vetpercentage meer of minder eiwit eten?

Groetjes,
Nerina.
December 30, 2009 om 08:49
Ook ik ben niet dol op oliebollen, en heb mezelf oudjaarsavond een plak light cake van albert heijn beloofd.
Had die met kerst op toen vrienden kwamen, en er is nog een stuk over, dus dan neem ik lekker die. Vind ik veel lekkerder, en dan kan er ook nog een stokbroodje filet of zo vanaf.

Heb net 1.5 uur lekker gewandeld in de kou, wat lekker is dat.

O ja, en net mijn kledningkast voor de zoveelste keer uitgezovht.
4 grote zakken staan er te wachten op anderen, en ik kan alles weer gewoon kwijt IN de kast ipv d'r aan.........
Heerlijk
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan