Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, December 30, 2009

Mster woog op het moment van schrijven 76.70 kg (bmi: 27.50).

Heer oh Heer, daar ben ik weer! :D

Terug bij af. Hoewel ik een superfitte zwangere was en tot de 34e week heb gesport ben ik toch meer aangekomen dan bij Mini Me. Gek, want bij Mini Me at ik elke dag een zak chips.... 20 kilo om precies te zijn. Daar ben ik er nu zo'n 8 van kwijt en ik ben terug bij af. Zo rond de 75. Nu met een extra kerstkilootje. Niet van de kerst zelf, nee, van de restanten die nog in ons huis liggen: chocolade, koekjes, the works.

Ik geef borstvoeding, dus echt lijnen mag ik niet. Maar gezond leven mag wel en sporten ook. Morgen heb ik dan ook een rondleiding op de sportschool in onze nieuwe woonplaats. Want naast een kind krijgen zijn we ook nog even naar de provincie geemigreerd. Dat betekent een boel fietsen straks (op een bakfiets, lekker buma ;)), wat ook weer super voor de lijn is.

January 4, 2010 om 04:48
Heee Mster,

GELUKKIG NIEUWJAAR!!
Dat het een mooi en goed jaar voor jou mag worden!

Het heeft eventjes wat minder gegaan hier... Sorry dat ik daarom ineens weg ben gebleven. Maar ik ben weer terug! Hopelijk kan ik je op steun blijven rekenen, want ik ga die zo hard weer nodig hebben!

Ook voor jou welkom terug!... Hoe gaat het met MiniMe 1 en 2?
Let nog maar even op idd met afvallen in jou situatie, dat komt wel weer. Dat je naar de sportschool gaat is al goed toch! Een goed begin is het halve werk. Vaak stimuleert dat ook extra als je sport om gezond te eten.

Veel succes! Je hebt eerder laten zien dat je het kunt!

Liefs ilSe
January 5, 2010 om 05:02
Welkom terug! Ik moet ook maar weer eens serieus aan de slag. De afgelopen maanden heb ik niet zo erg opgelet, dus er zijn weer een paar kilo eraan geslopen (ook omdat ik niet lang genoeg afgebouwd heb van Cambridge). Nieuwjaarsdag vond ik wel weer een goed moment om te beginnen. 76,4 kg. En ik wil op 1 februari weer op 70kg zitten.
Onbekend
January 5, 2010 om 05:18
Hee kersverse mama,

Allereerst gefeliciteerd! Kinderen zijn leuk, alleen jammer dat er zoveel kilo's blijven hangen... Ik ben ook mama van een zoon geworden, in totaal 24 kilo aangekomen, 11 gingen er vanzelf af en nu 4 door weer gezond te eten.

Goed joh, dat je weer aan het sporten bent. En met borstvoeding moeten de kilo's er toch ook af vliegen? Ik geef flesvoeding, dus voor mij werkt dat niet... :(

Heel veel succes, we blijven elkaar steunen om mooie, fitte, slanke mama's te worden!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan