Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, December 30, 2009

DanielleP1984 woog op het moment van schrijven 85.10 kg (bmi: 33.66).

Vorige week was ik het helemaal beu. Ik zat helemaal onder de uitslag en voelde me ontzettend moe. Ik was met een vriendin naar de sauna geweest in de hoop om tot rust te komen, maar dat had eerder een averechts effect.

Zodoende dat ik me de maandag erop me ziek gemeld heb op mijn werk. Ik ben naar de dokter gegaan en die heeft me een pencilinekuur gegeven en iets tegen de jeuk. Dan ben ik ook naar een natuurarts gegaan en die heeft een aantal metingen gedaan waaruit blijkt dat mijn lichaamsenergie op is en ik echt op mijn reserves aan het teren ben. Dat merkte ik al want ik sliep ontzettend veel. De eerste paar dagen moest ik ook ´s middags even slapen. Bij een chinese kruidendokter heb ik kruiden gekregen en die moet ik regelmatig innemen, maar dat is er met de kerstdagen helaas niet van gekomen. Door de grote onregelmaat die er op die dagen is. Dus in het nieuwe jaar ga ik er goed mee beginnen.

De kerstdagen zijn qua afvallen goed gegaan. Er is toch ook deels rekening mee gehouden door mijn schoonvader en mijn vriend. We zijn niet naar mijn familie gegaan met de kerst, daar gaan we met oud en nieuw naar toe.

Ondertussen heb ik ook yoga en hardlopen weer opgepakt. Dat bevalt echt wel ontzettend goed. Gisteren ook mijn nieuwe hardloopschoenen gekocht. Ik ben nu een half jaar bezig, dus vindt wel dat ik er serieus genoeg mee bezig ben. Man o man wat zitten die ontzettend lekker. Mijn nike+ erop geinstalleerd, So I'm good to go!!!!

Helaas deze week ook slecht nieuws gehad. De vader van mijn tante is overleden :--( Morgen gaan ik en mijn vriend naar de begrafenis. Echt heel erg. Vroeger zat ik altijd op de camping of bij mijn opa en oma of bij die van mijn neefjes. Dus het is echt vreselijk.

:1jan:
Ga ik weer vol verder met het afvallen en actief worden op deze site.
Goed op een rijtje zetten wat ik nu allemaal wil en hoe ik mijn tijd effectiever kan besteden. Daar heb ik maandag ook een gesprek voor bij de arbodienst. Ik pak nu gewoon teveel hooi op de vork en dan val ik straks weer terug.
Naar een huisje kijken met mijn vriend om te kopen.
Podcasten over de harde weg naar een gezond gewicht.

:allerbestewensen:

December 30, 2009 om 09:45
Hoi, ik probeerde te chatten, maar het werkt niet bij mij.

:succes: met de strijd!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan