Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 13, 2010

Suusje1978 woog op het moment van schrijven 133.50 kg (bmi: 45.13).

Pfff... Gisteren goed begonnen, maar niet volgehouden. M'n vriend heeft me ook echt een preek gegeven dat het niet goed was. M'n calorieëntotaal was ook echt schrikbarend. Niet gek natuurlijk als je je tegoed doet aan twee zakken magnetron popcorn en het grootste deel van een restant kerstkransjes.

Na een dag werken kwam ik thuis en ik had echt trek. En hoewel ik bergen fruit in huis heb, had ik daar natuurlijk geen trek in. :-(

Hoe dan ook, vandaag is weer een nieuwe dag. Nieuwe ronde, nieuwe kans. De gezonde dingen liggen op het hoekje van mijn bureau te wachten tot ze verorberd worden.

Ik heb mezelf een nieuw doel gegeven: minder calorieën eten dan gisteren. Als ik dat nou voorlopig aanhoud en de drie G's (Gezond, Gevarieerd en Gematigd) niet uit het oog verlies, dan kunnen er alleen goede dingen gebeuren.

January 20, 2010 om 03:40
Hmmm het is niet echt gelukt :$ in plaats van een gewoon broodje heb ik een hotdog genomen. MAAR zonder mayo of i.d. en geen ijsje, maar een cola light. Dus wat dat betreft denk ik dat ik voor 75% ben geslaagd, vind je niet? :P

We hebben 1 muur van het toilet helemaal hoogglans rood geschilderd. De rest weer even gewit (was denk ik al 20 jaar niet gedaan ;) ) en rode en zwarte accessoires neer gezet. Echt een verschil van dag en nacht joh! Heel mooi!

Weet je wat bij mij heel erg helpt met afvallen? Ik heb een broek die ik heel graag aan wil aan mijn klerenkast hangen. En elke dag na het douchen in je nakie voor een passpiegel helpt ook heel veel... ;) EN ik kijk zo af en toe naar foto's hier van mensen die heel veel zijn afgevallen. Dan denk ik...OOOOH DAT WIL IK OOK!!!! Mgoed, ieder zijn eigen manier. Zet hem op en ik hoop dat jij jou maniertjes ook gaat vinden!!!

xDeb
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan