Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 13, 2010

Ellecabapa woog op het moment van schrijven 79.90 kg (bmi: 28.65).

hallo iedereen, via een vriendin hoorde ik van deze site, ik heb een poosje Sonja Bakker online gedaan en dat vondt ik erg leuk, alleen kostte het wat meer.

ik ga weer proberen om er 5 a 6 kg eraf te krijgen. zo van lieve lee in etappes kom ik er ook. Ik wil zeker niet zwaarder worden.

Ben diabeet en heb hartklachten en spierproblemen maar ben vooral niet zielig en kan er goed mijn weg mee vinden, alleen moet ik wel altijd rekening met mijn lijf houden, en dat gaat redelijk goed.

heb veel hobby,s ik schilder graag vooral dieren en portretten, tuinier heel graag, wandel en fiets graag, en met mijn man en onze hond(JE) gaan we graag met de caravan erop uit. ja ik zit niet achter de geraniums, ik heb ook oppaskids 1 dag in de week en ik heb een strijkadresje, ook kan ik lekker genieten van een goed boek en een heerlijk bakkie erbij. een warm bad met maskertje op en heerlijk ontspannen.

bij dit alles heb ik een probleem, en dat is eten en snoepen. vooral met hypo,s ging ik kanen, iets wat nu door de medicijnen die verhoogd zijn gelukkig wat minder is. en ik heb net de hypo,s leren omgaan. ook ben ik via een diabetes beweegplan, weer leren bewegen, en thuis heb ik een crosser een stepper en een hometrainer, dus nu weer thuis oppakken en allerter er mee zijn, want dat is het probleem, het doen!!!!!! nou lieve allemaal, het lijkt mij gezellig om post te krijgen, je krijgt dan altijd een reactie van me terug, succes voor iedereen,

January 13, 2010 om 15:01
hoi ellen,
leuk dat je nu ook op valtaf bent.Je bent nu mijn buddy, nu moet ik nog even kijken hoe ik jou buddy kan zijn.
goed je best doen en tot gauw he!!!
liefs
January 14, 2010 om 16:39
Hoi Ellen,


Ik zou het leuk vinden om je buddy te worden, een steuntje in de rug kan iedereen wel gebruiken. Zoals je hebt kunnen zien, moeten er bij mij vele kilo's af. De eerste dagen (4) gingen redelijk goed. Ik eet nu al bijna de helft minder en probeer niet meer te snoepen. Ik ben van plan me iedere week te wegen en de stand in mijn dagboek en tabellen bij te houden. Ik heb nooit ge-Sonjabakkert (enkel omdat ik háár niet zo'n leuk mens vond), maar wel de weight watchers geprobeerd. helaas toch weer (meer) aangekomen.
Ik hoor graag van je! Succes met het gezonder leven!

groet, Marga
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan