Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 13, 2010

Mary1950 woog op het moment van schrijven 104.70 kg (bmi: 34.58).

:halloallemaal1:, hier ben ik weer.
'n paar daagjes later als normaal maar dat kwam zo uit.
Ik ga lekker, heb de smaak weer te pakken, ja mensen, de 100 kilo komt in zicht, zou ik toch Jan z'n verjaardag nog halen met 'n gewicht van rond de 95 kilo?
Het hoeft niet persee, met onder de 100 ben ik ook al verschrikkelijk blij, ik kan me niet heugen dat ik onder de 100 kilo heb gezeten, dan vind ik het toch nog 'n mooi verjaardagskadootje bijna 40 kilo minder om vast te houden.
Natuurlijk zou ik moeten gaan sporten maar ik zou niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen om dat ook nog allemaal te doen.
We zouden vanaf verleden week maandag gaan wandelen, maar jullie raden het al, verleden week maandag begon het hier om 12.00 te regenen tot 20.00 uur en toen werd het spekglad, dinsdag glad, woensdag 'n pak sneeuw, het begon te sneeuwen toen ik bij mijn moeder zat, je ziet niet hoe hard het gaat als je daar binnen zit, toen ik 3 kwartier later wegging was ik blij dat ik wist waar ik de auto had neergezet, hij was haast niet meer te zien, zo'n pak was er in dat eventjes gevallen, ik heb er 3 kwartier over gedaan om thuis te komen, iets waar ik anders 10 minuten over doe, later bleek dat dat nog snel was, Vincent heeft er 3 uur over gedaan om Patricia en Dana te halen, hij ging om 16.00 uur weg en was om 17.30 bij Patricia, 'n stukje van niets, van hier naar Bennebroek, ze hebben er ook weer 1,5 uur over gedaan om terug te komen, het ging de hele tijd goed tot dat ze vlak bij huis waren, toen stond alles stil, Patricia kon ook niet uitstappen met die kleine, want ze stonden op de grote weg en het sneeuwde zo hard.
Maar ja, je moet maar denken ze waren niet de enige die vast stonden.
Nu ligt er bij ons in de straat nog steeds veel sneeuw, alles ligt vastgevroren en nu is het weer spekglad, Jan heeft me net bij mijn vader vandaag gehaald en er zitten weer hele gladde stukken tussen, gewoon op de weg waar je denkt dat alles weg is.
Dus het lopen hebben we maar weer 'n weekje opgeschoven. Verder gaat hier alles z'n gangetje, straks weer naar mijn moeder, kijken hoe het daar is, morgen de hele dag op Dana passen, Patricia heeft cursus en vrijdag de andere 3 meiden.
Nou lieve allemaal, tot volgende week, kijk allemaal goed uit en blijf in de benen.
'n dikke kus voor iedereen, liefs Mary:kus2::kus2::kus2::kus2::kus2::kus2::kus2::kus2::kus2::kus2::kus2::kus2:

Groetjes aan mijn oud collega's die dit ook lezen, dag lieve allemaal.

January 13, 2010 om 08:43
HoiMarie
Je red het wel,daar ben ik van overtuigt.
Wat een mooie kleindochters heb je,heb net even je foto,s bekeken.
Verder heb ik weinig nieuws.
groetjes Loes
January 13, 2010 om 09:17
hoi,

Je gaat lekker zeg.

Ga zo door he want die 100 is in zicht!!!

groetjes wendy
January 15, 2010 om 10:04
hoi lieverd alles goed daar hier wel het dooid lekker hoop dat het nu niet meer gaat sneeuwen ben het zat gistere rik de heledag gehad was :bloemen3:gezellig we hebben zitten knutselen en bood schappen gedaan van avond ga ik even bij ed en melin langs op de fiets 7 minuutjes midden in dorp wonen ze op de groest fijn weekend en doe rustig aan he' gr voor :eenfijnweekend:allemaal daar :baai::bye::bloemetje:
January 19, 2010 om 05:34
HALLO MARY.

WAT GAAT HET GOED MET JOU!
JA DAT WANDELEN WAS EVEN NIET TE DOEN, AL WAS DE NATUUR ZO MOOI.
EN DE FEESTDAGEN KILO'S GAAN ER WEER AF, EN DAN GAAN WE ALLEMAAL DOOR!

WENS JE HEEL VEEL SUCCES,

HARTELIJKE GROETEN :wave:
January 19, 2010 om 15:03
hallo:hello::hi: lieve mary alles goed daar ben je druk ik van daag even helemaal door het huis gewerkt lekker even alle ramen goed open ben blij dat het niet meer zo vies koud :brrr:is maar van avond zag ik op het weer bericht dat het na het weekend weer gaat vriezen heb zin in het voor jaar:lente3: jullie ook :doei:?
gr liefs jans:lente1::lente5::lente7::lente9:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan