Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 13, 2010

Miertje1953 woog op het moment van schrijven 83.00 kg (bmi: 27.41).

Nou allemaal,

Eerst voor iedereen : :happynewyear03:

Dat we aan het eind van dit jaar maar tevreden zijn met onszelf en ons lijf, daar ga ik voor. Moet nog wel een beetje disipline bij mekaar rapen want dat gaat nog niet echt goed. Ben zo te lijmen met een glaasje of een koekje. Daarom heb ik vanmiddag alle kerstkransen, marshmellows, kaneelstokjes, 4 bonbonnetjes en een half aangevreten chocoladelettertje in de vuilnisbak gemieterd. Allemaal spulletjes uit de kerstpakketten, ons zo gegeund door onze bazen maar slecht voor de lijn, weg ermee!! Goede start toch?
Ik ga nu mijn eetdagboekje bijwerken en tot mails allemaal!!!
:succesbuddies:

Onbekend
January 14, 2010 om 13:23
Hallo Miertje,

Die disipline vindt je wel weer hoor. En 1 wijntje bij het eten moet toch kunnen, is zo lekker, ik houd dat er wel van. Wel rode, is gezonder, zeggen "ze". Je hebt wel alles drastisch weggegooid zeg. Sterk hoor, zeker een goede start. Maar TUKYE. :bellydancing: Gevaarlijk hoor. Ben er 2x geweest, zo lekker alles daar. Ik vind turks eten lekkerder dan grieks. Waar ga je precies naar toe? Wij hebben daar 2x een rondreis gemaakt. Heel mooi land vind ik. Laat wat horen, en wat ik vragen wilde, hoe gaat het met het quilten?
Tot mails, liefs Bokkie 54.
January 18, 2010 om 15:25
:hallo3: Miertje,

Ik mis je.
Waar ben je toch? je bent toch niet achter de kransen/stokjes en andere letters aangedoken??Heeel goed :excellent:trouwens dat je het hebt weggedaan:gewichtsvermindering:
Fruit is ook lekker??? Toch?? Je gaat gelukkig nog steeds:pijldown:.:gazodoor2:

Wij hebben de eerste verjaardag:cake: alweer gehad dit jaar.Het gaat maar door met gebak en noem maar op.Geen wonder dat ik silsta.Ik sta te popelen om door te gaan met :pijldown::emielopdeweegschaal:

Jullie gaan al zo naar Turkije,verlang je er al naar.Ik hoop dat je een fijne en goede tijd met je familie hebt.Ook van het land en de warmte genieten.

Lieve Miertje we horen van elkaar, de groetjes thuis.
:kusje: :doei: Jookoo
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan