Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 13, 2010

Fleur1990 woog op het moment van schrijven 81.80 kg (bmi: 26.41).

Hallo,
Het was me gelukt gisteravond op feest om geen taart te pakken!! Yeuheuhh, gewoon een kwestie van nee zeggen en dan kun je niet meer terug.. Die nootjes enzo op tafel vind ik eigenlijk veel erger, die staan je de hele avond aan te staren! Maarja heb het bij water kunnen houden! :)
Vandaag gaat het allemaal iets minder, zat er vanmiddag helemaal doorheen..
Ik moest vanmorgen naar school al heel vroeg, dus om 6.30 een boterham. Daarna om 10.00 uur een appel gegeten en toen was ik om 13.00 uur thuis en had ik echt vreselijke honger, netjes 2 boterhammen en 1 cracker gegeten volgens afspraak. Toen moest ik naar stage (waar ik nu zit) van 14.00 uur tot 22.00 uur! Nou zat ik hier vanmiddag en had echt vreselijk veel zin in iets lekkers, heb toen 2 ontbijtkoek en 2 rijstwafels gepakt. Nu heel veel spijt van! :( Daarna had ik nog steeds honger en heb ik nog 1 ontbijtkoek en 1 rijstwafel gepakt. Stomme ik :@
Maarja.. Avondeten; ik eet dan hier op stage met de bewoners en die eten 's avonds brood dus heb 2 boterhammen en 2 crackers op met karnemelk en sla..
Wel veel koolhydraten vandaag :middelvinger:
Ben niet erg tevreden..
Als ik vanavond thuis kom zal ik reageren op jullie dagboekjes! Liefs Fleur!

January 14, 2010 om 02:07
Hej,

dat had ik ook, als ik op mijn eten moet letten heb ik altijd zo een honger! Een ontbijtkoek is wel niet zo goed maarja, je hebt nu ontbijtkoeken gegeten, en je hebt er spijt van, dus je zal er de volgende keer wel is over nadenken voor je nog eens een eet :D Als je echt honger hebt is het best om soep te eten (maar op je stage kan je waarschijnlijk niet kiezen wat je eet :s). Ik drink nu veel water en merk wel dat ik niet meer zo veel honger heb, ik weet niet of het echt helpt, maar het kan zeker geen kwaad :D.
Het probleem is ook dat je 's morgens wel vrij weinig eet omdat je wil afvallen, met het gevolg dat je dan tegen de middag honger hebt, en tegen de avond heb je dan zo'n honger dat je je niet meer kan inhouden! Dat had ik ook altijd voor :luktniet:. Je eet beter 's morgens en 's middag meer dan 's avonds, want dat verbrand je dan niet meer...

Wel goed dat je van de taart kon blijven :D! Die nootjes zijn altijd zo verleidelijk he, je pakt er dan eentje, en dan nog eentje, en dan uiteindelijk heb je heel dat kommetje op gegeten, dus ben je inderdaad beter om er gewoon van af te blijven :)

Nog veel succes met afvallen !
:belle:
Charlotte
January 14, 2010 om 09:03
Hee hee!

Heel knap dat je de taart hebt weerstaan! Dat is zo moeilijk. Rijstwafels en ontbijtkoek zijn gelukkig geen super slechte keuze, er zijn zoveel ergere dingen, maar ik snap wel dat het voelt als "falen".
Misschien had je beter een boterham of een cracker extra kunnen eten, waardoor je niet zo'n honger had gehad s'middags.
Maar ik heb sowieso dat als ik aan het lijnen ben, ik zoveel met eten bezig ben dat ik vanzelf trek krijg!!

Het is vandaag vast beter gegaan :)

Liefs Bonita
January 14, 2010 om 14:25
Hoi

Bedankt voor je reactie, ja ik neem nu voor elke maaltijd wat meer tijd en het helpt inderdaad. Helaas moet ik mij momenteel 's morgens echt héél erg haasten waardoor ik niet echt de tijd kan nemen voor mijn ontbijt, maar ja int weekend beter:-).

Super dat je de taart afgeslaan hebt, jammer van de ontbijtkoek en rijstwafels, maar zo erg zijn die nu niet. Althans rijstwafels niet, volgens mijn diëtiste van vroeger (ga nu niet meer), mag je er zo twee eten als tussendoortje (bijvoorbeeld in de namiddag:p), dus zo erg is het niet, het is wel belangrijk dat je genoeg eet doorheen de dag en beter tegen de avond wat minder!

Groetjes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan