Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 13, 2010

Noukaa woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 21.37).

Haj haj,

Yeah heb weer lekker 2 daagjes vrij moet er erna wel weer 6 werken maar is niet zo erg..Ut gaat goed met ut eten ben zeer trots op mezelf. Ik heb ook eigenlijk weinig behoefte om koekjes of chips te eten gelukkig.

Morgenavond ga ik gelukkig weer buikdansen dat is echt iets waar ik de hele week naar uitkijk. Heb deze week zelfs ´s avonds hier thuis geoefent op un beweging die nog niet helemaal willen lukken..Zo krijg ik ook wel mijn beweging ben vandaag ook op het werk gaan wandelen met un client in rolstoel. Dus ik heb weer genoeg beweegt vandaag. Morgen maar weer eens wegen..ben benieuwd..

Hoe gaat ut met jullie?? Nog iemand lekkere recepten van salades?? In de meeste komt sla maar daar hou ik niet zo heel erg van dus wil graag eens wat anders bij ut eten...

Liefs Noukaa

January 14, 2010 om 02:37
Ik werk in de ANWB winkel, lekker veelzijdig werk dus.
Ik heb eerst gewerkt op de alarmcentrale maar ik was op zoek naar iets nieuws had het daar wel gezien (na 6 maanden :) )
Wat leuk dat je bij een woongroep werkt is zeker wel heel afwisselend werk?
Hoeveel uur werk je, dan werk je zeker ook onregelmatig?

Op de alarmcentrale werkte ik heel onregelmatig en dat vond ik echt helemaal niks. Het combineren met mijn vriend etc ging allemaal wat moeilijker.
Nu moet ik om de week op zaterdag maar dat valt ook wel weer mee.

Ik heb al enige tijd dat ik op hetzelfde gewicht blijf hangen. In 2009 heb ik constant op mijn gewicht gelet maar er ging echt niks vanaf.
En nu zit ik dus gewoon nog steeds op hetzelfde patroon maar heb dus ook echt geen idee hoe het komt.
Vandaag gaf de weegschaal ineens wel 55 kilo aan maar goed dat woog ik vorige week zaterdag ook.
Er moet nu toch echt iets vanaf.

Ik moet nu stoppen met mijn berichtje want moet naar mijn werk :) anders kom ik te laat. haha
Onbekend
January 15, 2010 om 01:23
Leuk dat het zo goed gaat!!!
En wat zei de weegschaal deze morgend?
January 15, 2010 om 02:46
Het is idd een hele leuke winkel, ze hebben ook zo veel verschillende producten. Ik heb in elk geval nog veel te leren daar.
De tijden van een alarmcentrale zijn zeker niet geweldig. Ik had er nooit hele erge problemen mee maar vind dit toch ook wel heerlijk om gewoon 's avonds en op zondag vrij te zijn.

Ik woon idd samen met mijn vriend en moet dus zelf koken. In de keuken is het op dit moment heel koud waardoor ik ook weinig zin heb om te koken haha.
Vandaag stond ik weer op de weegschaal bij mijn ouders en toen gaf hij 55.4 aan. Ik blijf maar tussen de 55 en 55.4 schommelen. Vanaf maandag maar eens een tandje er bovenop anders ga ik het nooit halen voor mijn vakantie.

Leuk joh buikdansen, dan heb je zeker ook wel veel beweging. Ik wil het hardlopen ook weer gaan oppakken. Ik heb een jaar geleden hardloopschoenen gekocht maar nog niet veel mee gedaan.
Vandaag ga ik met mijn vader mee naar het ziekenhuis want mijn moeder wordt geopereerd.
Ze moest eigenlijk om half 10 binnen zijn maar dat is verzet naar 12 uur. Dus kan ik nog even een beetje relaxen.

Ga je nog iets leuks doen dit weekend?

Ik moet morgen nog werken, 's avonds een verjaardag daarna naar het ziekenhuis en dan naar mijn vader. Zondag ook weer naar het ziekenhuis.
Wordt een druk weekendje aangezien ik 1 uur rijden van mijn ouders afwoon.

Fijn weekend en heel veel succes!!!!
January 18, 2010 om 08:05
ha meid,

Ik heb echt zo'n slecht weekend gehad niet normaal. De operatie van mijn moeder ging goed. De operatie duurde ongeveer 20 minuten en ze mocht gelijk dezelfde dag weer naar huis. Dat hadden we dus niet verwacht aangezien ze hadden gezegd dat ze ongeveer 4 a 5 dagen moest blijven.
Dat was dus mooi allemaal.

Ik vind een uur reistijd ook echt niet relax, het liefste zou ik lekker dichtbij mijn ouders wonen maar ik heb nu mijn draai hier ook wel gevonden. Wij hebben een koophuis een appartementje maar willen ook verder kijken naar een ander huis. Een huis voor ons tweetjes want dit huis heeft mijn vriend alleen gekocht.
Er is alleen nog niet zo heel veel naar onze zin.

Ik wou vanavond gaan fitnesse maar hardlopen kan ik idd ook wel eens gaan doen. Eens kijken hoe het weer is vanavond.
Vroege diensten is idd veel fijner ik had die ook altijd liever dan heb je nog lekker je avond. Ik had ook wel eens diensten dat ik van 12:00 tot 20:30 moest of van 13:00 tot 21:30 dan is echt heel je dag weg.

Heb je naast het werken verder nog iets leuks gedaan dit weekend? En ging het lijnen een beetje goed?

Ik ga dadelijk even winkelen met mijn vriend want die is vandaag ook vrij :)

Succes meid, ik heb je ook als buddy toegevoegd ;)
January 18, 2010 om 14:43
Zo vandaag ter compensatie een super dag gehad.
Zijn vandaag even gaan winkelen heb ik een ochtendjas en een nieuw truitje gekocht.
Daarna zijn we even bij de ikea gaan eten met mijn schoonouders want mijn schoonvader was jarig vandaag. Daarna ben ik nog braaf 55 minuten gaan sporten :)
Ik vond het echt heerlijk dat sporten en wil het nu zeker 3 keer in de week gaan doen en dan nog wat thuis bewegen.
Morgen moet ik dan dus wel minder dan 56 kilo wegen.

Hoe gaat het bij jou?
January 20, 2010 om 14:23
Haa meid,

Hoe gaat het met je? Hier gaat het goed.

Van het eten had ik zeker genoten maar wel rot dat je ervan aankomt.
Vandaag weer gewerkt en toen ik thuis kwam wou mijn vriend naar de Griek uit eten. Dat hebben we dus gedaan, maar ik heb mezelf netjes gehouden en bijna alleen giros en souflaki gegeten met wat stokbrood.
Ik wil dadelijk nog even 20 a 30 minuten hardlopen dan heb ik ook nog een beweging gehad en voel ik mezelf er niet zo slecht over.

En morgen weer buikdansen? Hoe gaat het verder met het eten?

Gelukkig was er gisteren alweer 0.6 vanaf alleen vandaag woog ik nog hetzelfde. Morgen hopelijk weer wat eraf.
Moet er morgen vroeg uit want moet naar utrecht voor een cursus en vrijdag gaan we naar winterberg snowboarden. Dan ben ik pas zondag terug.

Ga met mensen die weten wat eten is dus ga mezelf proberen in te houden zodat ik trots op mezelf kan zijn.

Ga jij nog iets leuks doen aankomend weekend?

Liefs Lydia
January 25, 2010 om 15:22
Hey meis,

Zo ben weer terug van een weekendje snowboarden. Het was echt heerlijk het snowboarden!! Ik heb al een paar keer gesnowboard maar altijd indoor. Heb het nog nooit op echt sneeuw gedaan.
Qua eten ging het ook goed, gisteren MC Donalds op maar had overdag niet veel gegeten. De weegschaal gaf vanmorgen dan ook 55.4 kilo aan. Niks aangekomen en niks afgevallen dus.

Nog gefeliciteerd met je moeder, verder nog een leuk weekend gehad?

Vandaag heb ik weer gewoon gewerkt, gelukkig ben ik woensdag vrij kan ik mooi bijkomen van het weekend.

Kus Lydia
January 27, 2010 om 03:51
Ha meid,

Ik snap echt niks van mijn weegschaal, vandaag ging ik er weer op staan en gaf hij nog steeds 55.4 aan nog geen grammetje meer of minder. Of mijn lichaam is gewoon vreemd.
Toen ik er pas bij mijn ouders op ging staan gaf hij dit gewicht ook aan.
Maarja ik hou vol en blijf mijn best doen vanzelf moet er een keer iets vanaf gaan. Deze week ga ik even niet sporten morgen alleen zwemmen met een vriendin.
Vandaag ga ik het huis poetsen want is een behoorlijke bende.

Vlaai is altijd lekker, heb gelukkig voorlopig geen verjaardagen meer of er moet toevallig iemand op mijn werk jarig zijn.
Was het nog aan de weegschaal te zien of niet dat je veel vlaai op had.

Als ik werk eet ik idd ook minder ik neem eigenlijk altijd 2 boterhammen mee en 1 appel. Eerst nam ik altijd tussendoortjes maar heb ik helemaal geen tijd meer voor dus deze vallen weg.

Ik hoop ook dat je resultaat ziet, we gaan ervoor!!!
Wat goed dat je bent gaan rennen, renschoenen lopen echt veel beter. Ik wacht nu weer even tot het weer wat beter wordt want het is veel te koud om te rennen. Vanaf volgende week ga ik weer knallen qua sporten.

:01fijnedag:
January 30, 2010 om 13:20
Hey meissie,

Ik was vanmorgen zeker blij, ik had het ook echt niet verwacht aangezien ik al wat meer gegeten had. En het is zeker goed voor mijn motivatie.

Vandaag ben ik weer terug naar huis gereden vanuit mijn ouders. Daarna samen met mijn vriend even de stad ingeweest heb ik een nieuwe rok gekocht van Dept. Ik had hem al eerder zien hangen maar toen vond ik hem vrij duur en nu was die met 50% korting. Daarna nog naar een aquarium winkel geweest en thuis een beetje gepoetst. Vanavond komt een vriendin langs en gaan we de film a Confesion of a shopaholic kijken.

Morgen ga ik waarschijnlijk met mijn vriend mee naar zijn neef voetbal kijken. Verder geen plannen eigenlijk een beetje rustig aan doen. Misschien nog even sporten. Maandag ben ik ook nog vrij en dan ben ik ook vanplan om te gaan sporten.

Het is niet echt weer om te gaan hardlopen ik denk dat we maar moeten wachten tot het voorjaar. Zo en zo ga ik dan ook weer meer fietsen ook naar mijn werk 1.5 uur per dag dan.

Wat goed dat je aan weight watchers bent begonnen, ik heb mezelf er nog nooit in verdiept eigenlijk. Maar als ik zo naar je lijstje kijk dan mag je idd wel heel erg veel eten, zoveel eet ik niet op een dag eigenlijk. Ik neem altijd net iets te veel avond eten.

Mijn dagje vandaag:
o. 2 boterhammen met vruchtenhagel
l. 1 pistoletje kipfilet
t. paar m&ms
d. 1 broodje hamburger met gebakken ei en bakje vla

Ik ben ook benieuwd of je gaat afvallen, dan ga ik het misschien ook eens proberen. Misschien is het ook wel een goede methode voor mij.

Heel veel succes met werken dit weekend. Ik ben volgende week zaterdag weer de klos met werken. Maar dan ben ik mooi het carnavals weekend vrij :)

:veelsucces:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan