Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 27, 2010

Kukatje woog op het moment van schrijven 59.30 kg (bmi: 23.16).

Oef, de drukte van de examens, correctiewerk, oriënteren en inschrijven is achter de rug. Morgen wel naar school, maar lesgeven hoeft niet. Ik ga rustig wat voorbereiden voor volgende week want dan begint de nieuwe cursus met allemaal nieuwe cursisten (echte beginners Nederlands).
Vanmiddag heb ik met mijn cursisten een afscheidsfeestje gevierd en enkelen hadden al gezegd dat ze iets lekkers meebrachten. Ik was dus voorbereid. Voor één keer heb ik maar een mini-ontbijtje genomen van 1 kiwi en niet geluncht. Ze kwamen om 13 uur, dus de hapjes konden als lunch doorgaan. Ik weet hoe dat gaat. Je MOET van alles proeven en dat heb ik dan ook (met plezier) gedaan : een bekertje Thaise soep, Thaise noedels, een Turks koekje, Marokkaanse cake en een whisky die mijn "Albanezen" meegebracht hadden (op mijn nuchtere maag).
Ik had wel mijn keukenweegschaaltje bij. Ze zullen wel gedacht hebben dat ik gek was, maar ik heb er een spelletje van gemaakt : Hoeveel weegt dit koekje? / dit stukje cake? Ze vonden het hilarisch en speelden goed mee.
Het viel eigenlijk nog wel mee en ik heb er echt van genoten. Jammer dat ik ze nu niet meer zie. Het was een erg leuke, gemotiveerde groep en nu is het nog maar afwachten wat de volgende wordt.
Ik ben benieuwd naar de reactie van mijn weegschaal op al dat "vreemde" eten en de overvloed aan suiker en vet. Misschien werpt hij mij wel af morgen !!

January 27, 2010 om 23:40
:goedemorgen2:

het gaat goed met me hoor heb er toch weer een pond af ondanks alles

maar die hapjes dat zag er goed uit ahahahah ik heb ze wel niet gezien maar het klinkt lekker
hoop dat je er van genoten hebt

en het lijkt me leuk om mensen dingen te leren die ze niet kunnen

:veelsucces::wave:

:truus1959:
Onbekend
January 30, 2010 om 11:52
:hoi:
Lekker he, dat je op je streefgewicht bent!
Kun je wat experimenteren met wat wel en niet goed gaat.
:succes: Het ziet er erg stabiel uit zo!
Groeten van Gridt
Onbekend
February 2, 2010 om 15:36
Hoi, ik kwam per toeval in je dagboekje terecht en ik wil als eerste even mijn complimenten geven! Wat super dat je er 31 kilo hebt weten af te werken en dat je je streefgewicht hebt bereikt! :gazodoor:

Ik vind dat je op een hele leuke manier schrijft en lag ook helemaal in een deuk bij de visualisatie van je weegschaaltje die je meenam :D maar goed dat je dat doet. Ik wens je heel veel succes bij het stabiel blijven van je gewicht!

:raeven:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan