Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 28, 2010

Ingrid70kilo woog op het moment van schrijven 85.50 kg (bmi: 31.03).

Gisteravond een uur op de wii gestaan, verder gister ook onwijs goed qua eten maar het weekend staat weer voor de deur, dit weekend WIL ik doorzetten dan kan ik misschien volgende week begin 80 zijn. En dan richting de 7, voor mij zo'n fijne mijlpaal!

January 28, 2010 om 14:11
Gaat goed met je zeg! Knap hoor. Ik doe op zich wel mijn best, maar ben niet aan het sporten en dan werkt het bij mij totaal niet. Vind het wel knap dat jij zonder sporten afvalt. En je eet waarschijnlijk ook nog wel meer dan ik. Misschien toch maar eens even naar een dietist.
Maar 19 feb. ga ik eerst naar Yvonne toe. Ben erg benieuwd. Ik hoop dat ik tot goede inzichten kom over mezelf. Ik begrijp soms maar weinig van mezelf. Daarna maar eens kijken of ik naar Suzanne ga. Dinsdag naar het Martinizh voor de moedervlekken. Dan heb ik nog maar één doelstelling in 2010 en dat is mijn gewicht.
Zet hem op hé. En als je het moeilijk krijgt kom je zaterdag maar even langs voor een kop thee met de kids. Zorg wel dat ik niets in huis heb.
Groetjes, Saskia
February 3, 2010 om 10:24
He I, hoe gaat het? Het weekend een beetje goed doorgekomen. Het is trouwens alweer weekend. Is het deze week een beetje goed gegaan. Hier kan ik de draad nog niet echt oppakken. De eerste week van 2010 ging heel goed en was ik erg gemotiveerd, maar door wat er allemaal gebeurd is ben ik erg diep gezakt. Probeer er uit te komen en de draad weer op te pakken. Volgende week een redelijk normale week en dan ga ik een poging ondernemen.
Groetjes, Saskia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan