Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 28, 2010

Krulle86 woog op het moment van schrijven 63.50 kg (bmi: 22.50).

Hallo allemaal

:weegschaalrose:: +200gr :-|

En hopla, daar gaat het lijntje weer in de lucht:uh:. Verklaring? Ik heb er geen flauw benul van:tl|:!!
Dinsdag en woensdag deed ik erg goed mijn best, en heb ik eigenlijk nx gezondigd... Oké, misschien gisterenavond een ietsiepietsie dan. Maar kan je 2 koffielepels speculoospasta echt zondigen noemen:oeps:? En daarna ben ik nog een uur gaan aerobicen, dusja:ochtendgymastiek:.

Ik heb me vandaag gewogen in plaats van morgen (=weegdag), aangezien ik vandaag mijn punten van de examens moet halen:bang:. En degene van de klas vroegen of ik mee wou om nog iets te gaan drinken achteraf en ik heb ingestemd. Dusja, beter niet morgenochtend wegen zeker:P. Niet dat ik zoveel zal drinken hoor, misschien zelfs maar 1 à 2 glaasjes. Maar toch, je weet maar nooit!

Hoe is het bij jullie nog gegaan op de weegschaal?
Ik wens iedereen alvast heel erg veel succes!!
:okidoki:
Nele

Onbekend
January 28, 2010 om 05:04
Heeeeeey meis,

nou de weegschaal speelt een spelletje met me vanochtend opeens 64,5 :S naaah had ik dus nooit verwacht, want heb gister chocoloade gegten :$ me vriend belde die werkt in een supermarkt en er was een aanbieding een 5 pak chocolade met nuts of snicker etc en dan 5 pakken dus uuh 25 repen :O voor 5 euro zegt ie mag ik dat meenemen ?? uuh nou nee ik zeg neem maar 2 pakken voor jezelf mee... ntja en zag al dat chocolade dus heb wel een reep genomen :$ en hij heeft lekker nu alles opgegeten heb alle lekkere dingen uit de kast gegooid dan kan ik ook niet in de verleiding komen stom he dat we het nu beide hebben zooo zin in lekkere dingen...

En meis je bent weer aan het sporten je bent spieren aan het kweken daar kom je ook van aan he ;) dusss je bent hartstikke goed bezig.. we gaan gewoon door en die ups en downs horen er bij als we maar niet in die downs blijven hangen.. :) en gewoon weer het draadje oppakt komt het HELEMAAL goed.. weet het zeker.. ennuh ga zaterdag stappen met een vriendin gewoon gezelligheid ben een feestbeest ik kan echt moeilijk een weekend thuis zitten voelt voor mij niet als weekend ennuh 2 glaasjes alchol denk niet dat het gaat lukken haha .. ntja moet maar ff kijken :)

Meis succes en geniet lekker van de gezelligheid met je klasgenoten :)
OWja en het is echt top dat je die pot toch maar weer hebt dichtgedraaid echt superrr ennuh 2 koffieleutjes pff dat is geen zondigen hoor daar kom je echt niet van aan meis...

WE CAN DO IT :goteam:
Pff ga nu maar eens schoonmaken niet zoveel zin in hihi... maartja moet gebeuren... en vandaag zou me bedje komen het nieuwe bed van 180 :) maar moeten nog een week wachten matras is niet binnen snikkkk maartja nog ff geduld hebben haha vanacht lagen we ook alweer in elkaars weg haha tja hij is 2 meter dus een 140 breed bed met zijn 2e is ook niet groot he haha

Fijne dag Lieve Buddy :braaf: :liefs: :hug:

En ga je echt niet in de steek laten hoor.. ik moet gewoon gemotiveerd blijven :) anders lukt het nooit idd..

En had dat lijstje bekeken maar zag er goed uit dus snap het ook niet ja wat ik heb is dat ik wel aankom van brood .. maartja ieder lichaam is anders.. ik denk dat die 200 gram gewoon vocht is en echt niet van het eten kijk maar naar mij hoe het schommelt.....
January 28, 2010 om 08:47
Dag mokkie!!!

Je bent heel goed bezig en samen zullen we het volhouden é!!!. Zaterdag zie ik het helemaal zitten om te gaan lopen. Hangt natuurlijk wel van het weer af, anders kunnen we idd zoals afgesproken gaan wandelen.

Zoals je kunt zien heb ik een nieuw profiel aangemaakt met een nieuwe tabel. Ik zal geen dagboek bij houden, maar wel om de zoveel dagen mijn gewicht invullen. Dus ik ga niet iedere dag op de site kijken.

dikke sjoen en volhouden é!!!!!
XXX
January 28, 2010 om 16:10
:hallo2: meid

jajaja ik blijf volhouden en zie het nog altijd zitten!!! Zondag zal het iets moeilijker worden mè dat de buren komen taart eten en volgende week vrijdag ook met de nieuwjaarsmaaltijd!! :-| Moja daarvoor gaan we sporten é.

Bedankt vo al de steun. Kblijf gemotiveerd zodak kan gaan shoppen achter mijn nieuw :lady01: en om in de zomer te kunnen lopen in :babe: .

Zaterdag zou het lukken om te gaan lopen of wandelen rond 14u.

Alé dikke dikke :kus2: en blijven volhouden é meid :gazodoor2:

:deoverwinning:
Onbekend
January 29, 2010 om 08:56
Heeeey meis,

nou vandaag weer 65,1 wordt er niet goed van.. pff en de motivatie beetje zero echt... moet ff iets zoeken waarmee ik gevarieerd kan eten want als ik het zelf doen dan blijf ik het zelfde eten ook niet echt goed....

Ennuh wat ik heb weggegooid waren van die light zoutjes dat soort dingen en had niet heel veel in huis maar net genoeg om weer in de verleiding te komen hahaha en ja pure discriminatie al dat chocolade en niks aankomen maar hij had wel mee naar huis genomen alleen niet zoveel mocht niet van mij en had er dus 1tje gegeten maar goed, gisteren was ik bij me moeder en gingen boodschappen doen gaat ze bij de boodschappen vier stukjes appeltaart halen pfff zegt ze wil jij ook ? ik zeg nee mama neem zo de bus naar huis hahaha :p dus lekker de appeltaart ontsprongen maartja....
maar dit weekend wordt weer allemaal lekkere dingen misschien moet ik maandag opnieuw beginnen en even iets met richtlijnen voor mezelf zoeken vindt lastig om zelf vol te houden eet dan veelste eentonig maar goed..

Wow wat goed van school zou wel lekker zijn als je tegen die tijd afgestudeerd bent zeg :) en dan ben je klaar met school of wil je nog verder of kan dat niet?
En al die verleiding in de bios irritant he :(
Ennuh is helemaal niet raar hoor door de rode vlag haha :p hou je echt meer vochtvast en je bent altjd wat zwaarder bij mij komt het er volgende week ook weer aan IRRITANTTTTT :p weet je trouwens al naar welke film je gaat? ennuh nog meer leuke plannen voor het weekend..

Ennuh dat etentje bij je schoonouders gaat heust wel lukken :) toch ?

Succes meis, wat je vanochtend nog op de weegschaal gestaan eigelijk?
:liefs:
January 29, 2010 om 15:29
Hai! Bedankt voor je lieve berichtjes!! Het is al even geleden dat ik op de site zat, maar bij deze antwoord ik toch!

Het verjaardagsfeest was leuk, maar o zo slecht voor mijn gewicht! Ik heb twee keer 3000 kcal-dagen gehad. Maar ahhh, even afwisseling is ook niet slecht zeker? Alleen jammer dat afvallen zoveel moeite kost, terwijl bijkomen in één keer kan.

En, vallen je resultaten wat mee?

xx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan