Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 28, 2010

Dizzely woog op het moment van schrijven 68.90 kg (bmi: 22.50).

De laatste loodjes wegen het zwaarst!
Morgen mijn laatste examen en de zin om te leren is ver te zoeken...

Een goede vriendin van me heeft wel een goede slogan, die zowel op examens als op afvallen kan slaan:

"Opgevers winnen nooit,
winnaars geven nooit op!"


Zaterdag nog eens een weegschaal in mijn bereik! Hoop maar dat ik mij morgenavond dan niet volledig laat gaan op eetvlak om het eind van de examens te vieren... :)

January 28, 2010 om 04:03
Hoi!

Oef, bijna gedaan met de examens zie ik!!! Komaan meisie, nog maar één dagje meer studeren, je kunt het! Je hebt het nu al zo lang volgehouden, van die ene dag zal het ook niet meer komen:P. Je kunt het!!

Hihi, leuk dat je iets geleerd hebt van mij, van dat genieten van je pizza;) *trots*. Eigenlijk is het wel waar hé. Als je aan het afvallen bent, geniet je soms niet van het 'zondigen', omdat je soms voortdurend bezig bent met 'het mag niet, het mag niet', dat het op de duur niet meer smaakt. Maar daarna neem je nog meer en meer en meer, omdat je het zogezegd toch al verpest hebt. Maar als je nu van die pizza geniet met volle teugen, dan heb je niet echt het gevoel dat je gezondigt hebt en ga je ook minder de neiging hebben tot een eetbui (vind ik). Goed gedaan*O*.
Maar ik vind je slogan anders ook wel een hele goeie hoor, en het is een waarheid als een koe!!!:D Voila, we zijn weer gemotiveerd! We zijn winnaars en we gaan ervoor!!!:super!:

Hihi, kan je niet eerst op de weegschaal gaan springen en dan gaan feesten:lachuh:??? Anders zou ik er de vrijdagavond nu precies ook niet meer gaan opstaan, ik zou eerder wachten tot de maandag of de dinsdag ofzo nadat ik goed gefeest heb na de examens:).

Ik ga vandaag mijn punten weten, spannend!! Ik denk wel dat ik er voor alles zal door zijn, maar je weet nooit hé. Achteraf zullen we iets gaan drinken met enkele vrienden van de klas. Maar ik zal zeker niet overdrijven. Ben ook met de auto, zo heb ik weer een alibi:D.

Ik wens je nog heel veel succes voor morgen (en ook met het afvallen natuurlijk, maar nu gaat het examen even voor hé!!)

Nele:kiss:
February 6, 2010 om 06:22
Hey!!

Hoe gaat het nog met je?
Lukt het een beetje met je eten??

PRETTIG WEEKEND!!

Nele:kusje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan