Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 28, 2010

LotjeLizzie woog op het moment van schrijven 71.00 kg (bmi: 21.67).

:bloemenlijn1:


:halloallemaal1:

Ik kom maar weer eens een nieuw berichtje schrijven.
Volgens mijn zus (jaca) moet ik dat veeeel vaker doen :D
Met het lijntje gaat het eigenlijk supergoed! Ik was van plan om zo'n beetje het Atkins dieet te doen maar dat waren me echt te weinig koolhydraten en ik kon het niet volhouden. Nu probeer ik gewoon minder koolhydraten te nemen.
Want eigenlijk kwam ik erachter dat ik elke maaltijd alleen maar koolhydraten at. 's Ochtends cornflakes, 's middags brood en 's avonds het liefst pasta of aardappels. Dus ik heb mn eetpatroon nu wat veranderd. Wat meer vlees en ei en wat minder brood. En blijkbaar werkt dat voor nu want elke dag op de weegschaal is er wel wat af!

En bijna heb ik mijn magische streef van onder de 70 kilo bereikt!! Vanochtend woog ik 71,0 dus nog precies 1 kilo!

Daarna hoeft het afvallen niet meer zo snel van mij. Als ik maar ergens tussen de 60 en 70 zit vind ik het eigenlijk wel goed. Liefst rond de 65 maar iets erboven vind ik ook geen ramp. Ik wilde gewoon heel graag onder de 70 en dat is me bijna gelukt! :nummer1:

Ohja, het sporten gaat nu ook ietsje beter, want sinds kort hebben we thuis een crosstrainer! Ik wil nou niet zeggen dat ik er gelijk een uur per dag op sta, maar ik probeer toch wel elke dag er even op te gaan. Voor nu is dat nu maar ongeveer 10 minuten per keer maar ik wil het graag gaan opbouwen! Ook hebben we de Wii fit weer klaar staan, dat moet ik ook echt weer gaan oppakken want dat vind ik ook nog eens heel leuk!

Maar voor nu, bijna...:streefdoelbereikt:

January 31, 2010 om 12:25
Bedankt voor je reactie op mijn blogje! Ik volg een proteïnedieet van WLS Proteins, zeg maar de goedkope versie van wat Erica Terpstra doet.

Ik zit nu in fase 1, wat betekend dat ik 5 maaltijden heb, speciale repen, wafels, chocolademelk, croutons voor door sla, chili mix en spagh. mix. Dat zijn de dingen die ik vooral eet omdat die lekker zijn, er is nog veeeeel meer. Heel goed vol te houden, je mag bepaalde groenten onbeperkt, andere tot max 200gr per dag en sommigen (zoals wortels) niet. IK ben er nu in 3 weken 5kg mee afgevallen. Hoe meer je af moet vallen, hoe sneller het in het begin gaat, vriendin van mij viel 8kg in 2 weken af. Maar dit gaat snel genoeg, hoop dat ik mijn streefgewicht ga halen.

Hoe gaat het nu bij jou?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan