Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 28, 2010

Anneke53 woog op het moment van schrijven 75.10 kg (bmi: 28.27).

Eigenlijk wilde ik het niet invullen vandaag, ik had zoiets van, oke het is zover, de magische 75 kg grens is weer gepasseerd. Maar dan wel de verkeerde kant uit:( Slecht, slecht, slecht. Natuurlijk weet ik waar het aan ligt, geen beweging, teveel chocolade (ik haat de AH :hammie2::hammie3::hammie1:-weken) en daarbij nog dat wijntje (of portje) 's avonds, want het is zo gezellig :grrrrrr:)
Het moet nu onderhand wel weer afgelopen zijn met dat luie gedrag en m'n "vraatzucht" Vandaag heb ik het goede voornemen uit de kast getrokken en ga er toch maar weer eens tegenaan. Dit weekend hebben we maar liefst een etentje bij de Griek en nog een nieuwjaarsborrel bij onze oude buurtjes (met altijd heel veel lekkere hapjes), hoe moet ik dat nu weer doorkomen. Ik wil zo graag onder die 75 kilo blijven. Voorlopig maar eens elke dag wegen (en misschien ook invullen) dat blijft toch een stok achter de deur. In ieder geval, ik ga er weer voor!

January 28, 2010 om 10:43
Hoi Anneke,

Jij zit met je lengte al beter dan ik. Daarom zit je al ruim in het oranje gedeelte van de BMI schaal. En zal ik je even een geheimpje vertellen? ik stond gisteren weer op de 76.6 en vanmorgen gelukkig 76.:jojo: Maar heb het nog niet ingevuld. slecht hè?:_( En net zoals jij ook al zegt, het weekend komt er weer aan..... :fatlady:Maar ik heb het nog niet helemaal opgegeven, heb vandaag weer goed mijn best gedaan en een uur gefietst dus...wie weet komt mijn gewicht morgen richting van dat van jou.:schijnheilig:
groetjes Knipser
February 2, 2010 om 10:47
Hey Moeders,

Daar ben ik dan weer. Ik dacht laat ik nu ik drie keer per week sport ook maar weer een account aanmaken. Ik wist alleen niet hoe ik de andere kon wissen met behoud van account dus vandaar ik ik weg was.

Maar nu kan je mij weer in je buddy lijst zetten zodat ik je ook kan volgen! :-D

hoe gaat het inmiddels met de "vreetzucht" is het alweer een beetje beter? Al die etentjes en borrelavondjes doen het natuurlijk niet zo goed op de weegschaal.

Bij mij gaat het redelijk, vind het wel moeilijk. Vooral op de dagen dat ik niet sport. Op de dagen dat ik sport voel ik me zo sterk dat ik geen zin heb om iets te snoepen.

Gelukkig heb ik een afval maatje gevonden zodat ik af en toe kan smssen ik wil CHOCOLADE ;-). En dan smst zij terug NIET DOEEEEN! haha dat zijn toch de dingen die helpen.

nou ik ga weer eens verder surfen hier.

dikke kuss
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan