Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 28, 2010

Kellos woog op het moment van schrijven 70.90 kg (bmi: 23.15).

Ik weet dat ik me niet elke dag moet wegen maar dit keer toch weer gedaan. Hopend op eindelijk een verschil in gewicht te zien. Maar weer niet! De weegschaal geeft me zelfs weer veel zwaarder aan. Ik snap er niks van. Ik sport me ziek en probeer steeds meer op mijn eten te letten.
Best ontmoedigend dit maar ik geef de moed niet op en zet gewoon door.
Vandaar dat ik mijn gewichtteller gewoon laat staan op 71 kilo anders kom ik helemaal in een dip en lukt het niet meer haha.. Ik hoop dat ik binnenkort eindelijk is een nieuw gewicht in kan vullen!
Dadelijk lekker 2 uurtjes wandelen en ik blijf op mijn eetpatroon letten. Dit vul ik voortaan in op de site dan kan ik zelf zien waar het mis gaat.
Ik neem me voor een tijd niet te wegen tot ik een zeker verschil in de spiegel heb gezien. Tot die tijd ga ik volhouden!


:boksen:

Onbekend
January 28, 2010 om 06:07
Haayhaay!

Nou toeval, want ik herken me helemaal in het onregelmatige eten/leven!!
Ik heb ook school, werk, avonddiensten en geef ook zumba en danslessen(soms 's avonds, soms 's ochtends) dus qua eten zit er alles behalve regelmaat in voor mij.. die strijd heb ik al een beetje opgegeven:|, geen een dag is toch hetzelfde dus op dezelfde tijden eten is voor mij mission impossible:tl|: hihi..

Ja moeten we ckr doen! Één tip alvast van mijn kant voor de demotivatie, maybe heb je er wat aan.. niet laten demotiveren door een stilstaande weegschaal:niet:!
Dat heb ik afgelopen weken ook gedaan met de gedachte 'pff zo veel moeite gedaan, niks eraf' en vervolgens 'ahh dan kan dit er toch ook nog wel bij als ik toch niet afval met het dieet'..
Gewoon lekker volhouden en doorgaan, die dalende lijn komt vanzelf..! Juist super knap dat je het gewoon lekker volhoudt..:applaus: enne ik lees dat je veel sport; spieren wegen zwaarder dan vetten dus het kan best zijn dat je al wat kwijt bent!
Het resultaat is er dus vast wel, alleen gewoon nog even niet te zien op de weegschaal..(+)

Ohja enne.. elke dag wegen, niet de beste optie.. :weegschaalrose:maar ik doe het ook hoor, uit nieuwsgierigheid.. wel heb ik afgesproken maar 1 x per week 'officieel' mijn gewicht hier in te voeren..misschien werkt dat voor jou ook..;)

Dan nog iets.. daar zal je niet veel aanhebben maarre je foto's zien er niet uit alsof jij wat kwijt zou moeten hoor:excellent:! Be proud of it(+)!

Keep on' goin'*O*! Succes!
Groetjes, S.
January 28, 2010 om 07:44
Hey!
Leuk dat we nu buddies zijn! :D
Het is heel verleidlijk om steeds op de weegschaal te gaan staan.. i know.. Maar zorg dat niet ten koste gaat van je humeur he! Zeer belangrijk. Ik lees dat je veel sport. Spieren zijn zwaarder dan vet dus daar kan het ook nog door komen. Je lichaam heeft ook altijd even tijd nodig om aan het werk te gaan. Had ik het gisteren nog met mijn moeder over. Zij zei dat ze het al lang aan mij kon zien dat ik afgevallen was, maar mijn weegschaal bleef toen nog steken. Dus geef het tijd! Samen kunnen we het! :)

Liefs!
January 29, 2010 om 16:19
Hai! Ik zag je reactie op mijn succesverhaal :).

Ik moet Losferron nemen (ijzertabletten) en Befact Forte (Vitamine B-12). Dat zijn de voedingsstoffen waar ik het meest mee sukkel. Verder eet ik de gewone vleesvervangers die je zo in de winkel kan kopen, maar aangevuld met groenten, noten... Om zo ook de dingen die ik nodig heb genoeg binnen te krijgen. Ik haal veel informatie van http://www.vegetarisme.be/ omdat daar dan bij een bepaald voedingsmiddel ook staat hoeveel ijzer en B12 er in zit.

Succes daar!

Kus
:el1tje:
February 1, 2010 om 03:44
He Hai!!

Wat ben je sportief zeg! Daar kan ik nog wel wat van leren :bloos:

Ik ben een paar jaar geleden begonnen met Sonja Bakker,
daardoor heb ik mijzelf een gezond voedingspatroon aangeleerd.

Deze week ben ik niets afgevallen, maar dat geeft niks.
Die halve kilo gaat er ook nog wel af.
Wat vooral erg belangrijk is: GEDULD!

Ik lees hierboven dat jij ook stilstaat, en dat de weegschaal zelfs
soms wat meer aangeeft, heb geduld want het komt vast goed! :knipoog:


Liefs Lucky21
February 1, 2010 om 12:27
leuke foto's
veel succes x
February 4, 2010 om 10:18
hey,

Dank je wel voor je lieve berichtje.
ik had heeel veel overgewicht natuurlijk dus het ging vrij snel...
maar ik krijg er nu ook amper iets af hoor dat komt ook omdat ik ook 3 a 4 keer sport per week ik denk dat jij dat ook hebt met 1.75 is 71 al een mooi gewicht hoor en aan je foto te zien zit je strak genoeg in je velletje :) ik pas nu maat 38 door al dat sporten maar weeg nog wel 73 kilo dus ja je kan beter naar de centimeters kijken als je zoveel sport denk ik maar... maar ook ik ga de 68 proberen te halen hoor hihi klinkt ook veel mooier he?

liefs laura
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan