Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 28, 2010

Akela37 woog op het moment van schrijven 74.50 kg (bmi: 25.78).

hallo lezers,

vandaag weer even tijd voor een nieuw dagboekje.
het gaat nog steeds de goede kant op en beter ook, want ik heb weer menuutjes voor mezelf gemaakt, met daarbij de calorieen erachter. dan kan ik meteen zien wat ik binnen krijg en hou ik me er ook makkelijker aan. over het algemeen vul ik het eetdagboek wel van tevoren, maar dan staat het niet op papier en eet ik sneller wat anders.
nu staat het allemaal weer op een keurig lijstje en hou ik me er prima aan. zeker voor het weekend moet het dan beter gaan met op gewicht blijven of zelfs afvallen. ik doe er bijna een week over om de 'aangevreten' kilo's van het weekend er weer af te krijgen en dat is eigenlijk zonde. dus met deze menu's moet het goed komen.

verder ben ik nog steeds niet begonnen met hardlopen, omdat we druk bezig zijn om de bruiloft op de rails te zetten. binnenkort gaat mijn aanstaande man (wat klinkt dat he?) weer varen en voor die tijd moet toch wel bijna alles geregeld zijn. dus op de tijden dat ik eigenlijk hardloop, zijn we nu dingen aan het regelen voor de bruiloft. wat ook heel erg leuk is, uiteraard, maar daar wordt mijn conditie niet beter van, haha.

groetjes Akela

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan