Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 28, 2010

Cainki woog op het moment van schrijven 78.90 kg (bmi: 27.95).

Hoi allemaal,

Enkele dagen nadat ik mijn vorige dagboek heb geschreven besluit ik een nieuwe te schrijven.
Heb me zonder dat ik het wou toch maandag gewogen en hij bleef precies op 80.00 staan, wat baalde ik maar het gaf me ook een kick om er tegen aan te gaan.
Nu vier dagen later heb ik me opnieuw gewogen 78,8 dit is toch al een enorme verbetering.
Het houden aan mijn dieet valt zwaar, vooral omdat er nog diverse lekkere dingen in huis zijn en vooral chips.
Heb me dan de afgelopen dagen ook 2 keer voorzien van een schaaltje chips en dan voel ik me nog schuldig ook waardoor mijn lichaam smeekt om iets lekkers.
Gisteravond ging het wel goed, we waren aan het kraken (kaartspel) bij Froekie thuis en wat deed ze ze zette twee schaaltjes chips voor mijn neus.
Zelfs toen ze me tot drie keer toe een heerlijk ham kaas chipie richting mij gooide, maar heb me niet overgegeven en ben met een knorrende maag op bed gegaan.
Tot nu toe gaat vandaag ook goed al moeten de moeilijkste momenten nog komen.
Zelfs nu ik bij de computer zit verlang ik naar iets krakends en ik weet dat vlak voor het avond eten mijn maag (zit tussen mijn oren)gaat protesteren.
Daarom gaan we om half 4 boodschappen doen, dan ben ik niet thuis en kan ik ook niet graaien.
Morgen ga ik een dagje met mijn ouders weg dus dan komen de witte broodjes weer tevoorschijn, maar daar tegenover ben ik de hele dag aan het lopen dus dat verminderd de ramp weer iets.
Ga nu bezig met mijn nieuwe weekmenu zodat ook die weer kan hangen aan de muur in de keuken en dan een boodschappenbriefje maken.

Wens jullie alle succes toe,
Mirjam

January 30, 2010 om 06:45
En dan zeurt ze bij mij! Werkte wel hoor =) Heb geen chips, koek (behalve ontbijtkoek dan) of snoep meer aangeraakt! Streng aan mn dieet gehouden en fanatiek gesport.. Geeft wel een kick als die weegschaal minder aangeeft dan de vorige keer dat ik me woog =D Tis wel lastig, maar zonder strijd geen overwinning! Veel succes ;)
January 31, 2010 om 06:18
Ja joh, het is en blijft een gedoe. Maar we komen er wel.
En jij bent goed bezig. Nou joh ik wens je succes.
:surya:
February 11, 2010 om 04:15
hey hey,

Zal je vanaf nu niet meer pesten hoor :O :P zelf ook weer een btje aan het oppakken (A) Maar het is wel weer eens tijd voor een update :O Alles goed daarow? Voelt je mannetje zich alweer wat beter? Hier alles wel goed :) Deze week weer naar school geweest en als je wat te doen hebt is dieeten een stuk makkelijker :P Je bent er vrijdag toch voor een verandering wel weer eens? *grapje :P*

Groetjes Froukje
February 24, 2010 om 09:58
Hmm.. Je hebt al lang niet meer ingelogd zie ik..

Hoe gaat het met het Sonja Bakkerren? Wil het wat? Of juist niet en heb je daarom al zo lang niet meer ingelogd :S

Als je nog een leuk iets voor op de WII wilt hebben (jaja ik heb inmiddels ook een WII :D :D :D), moet je Myfitnesscoach eens proberen. Ed heeft hem voor me gedownload (kan alleen bij omgebouwde WII helaas, maar die van ons hebben we al omgebouwd) en gister gebrand en heb het vandaag geprobeerd. En toen dacht ik dat moet ik Mirjam vertellen, misschien ook wel iets voor jou?! Best leuk, allerlei sportoefeningen enzo op je eigen niveau :ongeduldig: Het is zelfs geschikt voor zieke mensen zoals ik op het allerlaagste niveau en na een kwartier uitgeput zijn.. :poeh:

Verder alles goed daar?

Groetjes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan