Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 28, 2010

Elfje69 woog op het moment van schrijven 102.70 kg (bmi: 40.12).

Gisteren zijn we op pad geweest om dingen te regelen voor het nieuwe bootje van mijn vriend. Verder ben ik erg aan het schoonmaken in huis in het kader van meer bewegen (ouderwets op de knieen vloer dweilen enzo), maar ook met het idee dat dan alles een keer gedaan is als ik weer aan het werk ga. Uit ervaring weet ik dat we het dan wel bijhouden, maar een stuk minder grondig en sommige dingen (ramen zemen enzo) gebeuren dan zo goed als nooit meer. Als de baan niet door zou gaan heb ik in elk geval een schoon huis:grinnik:.
Gisteren hebben we geluncht met een turkse pizza speciaal, vol met vlees, wat groente en saus, dus een flinke caloriebom. Maar dat was lang geleden en we hadden maandag al besloten dat we dat nieuwe zaakje maar eens moesten testen. het was dus een zeer bewuste keus en de rest van de dag heb ik erg sober gegeten: schaaltje magere yoghurt met zonnepitten, lijnzaad en wat all bran flakes en 's avonds wat zilvervliesrijst, tauge en rendang. Het viel me wel op dat waar ik voorheen moeiteloos zo'n hele pizza at, dat ik nu heel erg vol zat en beter iets eerder had kunnen stoppen. Dat is goed nieuws, want dan is mijn maag al lekker aan het wennen aan minder eten. :jippie:
Vandaag wat boodschappen gedaan en verder met schoonmaken. Vandaag moet de badkamer eraan geloven. Daar heb ik op de een of andere manier een enorme hekel aan, maar gelukkig krijgen we 5 loge's dit weekend, dus ik moet er echt aan geloven. Dat zorgt er ook voor dat ik dit weekend wat meer verleidingen heb. Vandaag en morgen dus maar weer even wat strenger, dan kan ik in het weekend wat extra's nemen.

Succes allemaal!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan