Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 28, 2010

Victoria666 woog op het moment van schrijven 71.00 kg (bmi: 21.91).

dacht ik dat ik zo gezond was.. tot gisterenavond.. had barstende hoofdpijn en een waanzinnige hoge bloeddruk 210/110 nou aan de bloeddrukpil *snik*.. ik probeerde gisteren nog te hollen en ging totaal niet.. ik weet ook niet hoe nu moet met al dat gesport van me.. Of ik nu wel of niet afval interesseert me op dit moment geen r... hehe. Morgen naar de docter ben benieuwd wat die zegt over het gesport.. ik heb het niet zo met die huisdocters en wil het liefst naar een internist, maar ja deze dagen doen ze zo enorm moeilijk voor ze je naar een specialist sturen..

January 29, 2010 om 04:35
Was dat ff schrikken, echt een hoge bloeddruk. Maar met die pilletjes gaat het goed hoor. Ik heb al 27 jaar bloeddruk pillen, eerst 2 soorten nu nog 1 en heb geen bijwerkingen daarvan. Het zijn vrij onschuldige pilletjes, ze geven een seintje naar de hersenen om de bloeddruk lager te houden. Maar als je afvalt kan het zijn dat je ze niet meer nodig hebt. Dus kortom er valt goed mee te leven. Leuke bijkomstigheid: door de bloeddruk pillen is mijn migraine veel minder geworden! Eerst lag ik 3 dagen per week in bed met migraine nu heb ik het nog maar zelden. En wat eliza zegt: je hebt recht op een internist, ze moeten je gewoon een verwijzing geven!

:dikkie57:
January 29, 2010 om 05:42
Zo, dat is wel aan de hoge kant inderdaad. Ben benieuwd wat je dokter gezegd heeft.
Was jij al zo fanatiek met sport bezig of heeft dat met het afvallen te maken?
Iets rustiger aan doen? denk ik.
January 29, 2010 om 10:16
Dank jullie wel voor het medeleven.. gelukkig is inmiddels mijn bloeddruk door de pilletjes aan het verlagen.. het schijnt gewoon vaak voor te komen bij vrouwen van mijn leeftijd dat ze een te hoge bloeddruk krijgen. Als mijn bloeddruk geheel gereguleerd is (weekje of zo hoop ik) kan ik weer volop aan de sport (zonder overdrijving)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan