Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 28, 2010

Faat29 woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 31.89).

Hallo allemaal,

Twee weken geleden ben ik begonnen met het alizonne dieet. In deze twee weken ben ik al 4,3 kilo kwijt. Helaas heb ik me er niet helemaal aan kunnen houden. Het is veel afzien, en ik heb ook best wel honger. Ik zie dat er al een aantal mensen het alizonne volgen. Hoe zijn jullie e eerste weken doorgekomen. Ik vind het best wel moeilijk met het avondeten. Terwijl de rest van het gezin zich heerlijk aan het vullen zijn, moet ik het doen met groente en een zakje.

Mijn eerste streefdoel is om in ieder geval onder de 85 kilo te komen, zodat mijn bmi uit de rode cijfers komt.

January 31, 2010 om 14:59
Hi!

Hier nog eentje die twee weken bezig is...ben op vrijdag 15 januari gestart en ben inmiddels 6.5 kilo kwijt.....Heb er nog aardig wat te gaan. Ben 9 maanden geleden bevallen van een zoontje en daarna is schildklier heel traag gaan werken dus raakt NIETS kwijt van zwangerschapskilos....Ben begonnen op 113.5 kg...Wil er minimaal 30 afvallen ....
Heftig dieet he? Hier gaat het redelijk maar tis wel afzien. Vooral geen boterham of stukje vlees/vis vind ik ontzettend moeilijk....
Maar ook juiste keuze wat lekker is en wat niet. Bijv. de pizza en pasta vallen me heel erg tegen....voor mij zijn de soepjes en drankjes nog meest favoriet....
Je bent niet alleen in je strijd ;-)

Zit je ook in Voorburg?

February 6, 2010 om 05:46
Hoi
Goed dat je de eerste stap gezet hebt! Ik ben zelf sinds augustus bezig met het alizonne dieet en zit nu in fase 4. De eerste paar weken was ik ook vaak misselijk, omdat mijn lichaam eraan moest wennen. Wat bij mij heel goed werkte was heel veel water en thee drinken. Dat helpt enorm tegen de honger. Als ik genoeg had van het gewone water, dan pakte ik spa rood. Dat is dan net of je wat frisdrank binnen krijgt, voelt als een cadeautje aan jezelf! Het rare gevoel ging bij mij over binnen 4 weken. Toen begon ik me ontzettend goed te voelen, veel meer energie etc. Ik denk dat je lichaam nu even alle 'giftige' stoffen kwijt moet zoals al die rotzooi die in de chips, chocolade etc zit.
Je kunt savonds ook een extra salade bij de groenten maken ( wel van de dingen die je onbeperkt mag), dat helpt ook enorm bij de honger.
En na het eten een smint pakken ( of iets met xyilitol, dan kunnen ze bij alizonne wel zeggen), dan heb je geen zin meer in iets zoets.

Nog een paar weken doorzetten, dan heb je het ergste achter de rug!!
Veel succes.

Annelies
August 15, 2010 om 16:01
Hallo,

Ik zit er over te denken (heel serieus) om met het Alizonne te beginnen dus ik ben heel erg benieuwd naar je verdere ervaringen, positief en/of negatief. Zou je ze me willen vertellen?

Maria Martine
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan