Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 28, 2010

Oelewapper woog op het moment van schrijven 59.20 kg (bmi: 19.11).

Hallo!

Ik heb deze weken echt alles mee; de cijfers, het lichaam, de vrienden en de jongen. Ik moet alleen nog één cijfer weten, die beslist voor mij mijn hele toekomstbeeld. Ik heb net een voldoende of net een onvoldoende... Ik knijp 'em!

Ik tel niet meer, ik heb geen streefdoel meer! Ik schommel zo tussen de 59 en 60 kilo maar ik voel me zo slank als 57 kilo. Ik heb nu sinds een kleine 2 weken een abonnement bij de sportschool en mijn buik begint zoooo mooi te worden, nu al resultaat! Seks is nu ook veel leuker als je lekker in je lichaam zit. Ik paradeer weer lekker met m'n onderbroekje door het studentenhuis -zoals alle andere dames dat hier doen- en ik word niet onzeker als er een blik naar mijn lichaam wordt geworpen.


hiernaast wil ik een heerlijk recept met jullie delen wat ik zojuist heb gemaakt: RECEPT: OELEWAPPERS-SOEP

benodigdheden:
1 grote knol
4 winterpenen
1 grote prei
2 uien
2 tenen knoflook
2 laurierblaadjes
2 eetlepels paprika poeder
1 theelepel chilipeper
1 AH kookroom light
2 liter kruidenbouillon
olijfolie

Snij alle groenten in kleine blokjes van gelijke grootte. Verhit een grote scheut olijfolie in een grote pan. Doe hier vervolgens de knoflook bij. Daarna de uien. Laat de uien een beetje fruiten. Vervolgens de bouillon erbij, daarna voeg je de knol en peen toe. Hierbij donder je ook alle kruiden (paprikapoeder, chilipeper, laurierblaadjes, oregano, peper) erbij. Daarna de prei en kookroom. Laat her 20 min zachtjes doorpruttelen en serveer het serveer het met een kwak crème fraîche. Natuurlijk zijn alle kruiden naar smaak toe te voegen.

Dit had ik vanavond gebrouwen en het was heerlijk, mijn studiegenoten hebben gesmuld en dat voor nog geen 7 euro!January 29, 2010 om 15:07
Bedankt voor je reactie :) Alleen tsja, dat alleen zeer intieme relaties mijn lichaam zien maakt niet uit, het gaat natuurlijk om hoe ik mezelf zie.. En ik kan zo echt niet tevreden met mezelf zijn. Dat het winter is maakt dat gevoel niet minder haha.

Maar ik ga inderdaad weer aan de slag zoals ik bezig was, dat is gewoon voor alless veel beter. Ik ben blij dat jij zo goed in je vel zit! :D Echt fijn voor je. Prettig weekend! Liefs, Rebecca.
February 15, 2010 om 06:18
Bonjour madam,

Nou jij gaat echt als een speer! Goed hoor! Ben alleen wel heel benieuwd wat jouw geheim is? Veel sporten, kcal tellen???

Grtn, uw fan.
February 28, 2010 om 10:47
Hey DieHard,

Zag net je nieuwe foto! En heb gelijk even al je foto's bekeken.... Tja, kan maar 1 conclusie trekken, je bent nogsteeds mijn rolmodel! Super figuurtje heb je! Vind het echt heel knap van je... Dus... gezien ik op een plateau blijf hangen kan ik heel goed een gedetailleerd dieettip gebruiken en dan doel ik op wat je eet op een dag en hoevaak je hoeveel sport... Ga ik je kopieeren in de hoop dat ik ook nog even 5 kilotjes kan afvallen en dan kunnen we 'twinbuddies worden ;)' (just what you always wanted*O*)

Liefs...
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan