Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

Wavzvd woog op het moment van schrijven 77.00 kg (bmi: 23.77).

Na m'n ontbijt ben ik gaan douchen en aankleden en daarna naar de kapper gewandeld. Ne ongeveer een uurtje daar ben ik weer naar huis gewandeld, heb wat huishoudelijke klusjes gedaan en ben daara ruim een uur met de hond gaan lopen.

Na de lunch even gaan liggen en weer vol energie ben ik vast de avondmaaltijd klaar gaan maken. Ga een preischotel maken met gehakt.
Tegelijkertijd de soep op gezet, want als m'n man thuiskomt lust hij vast wel een kommetje warme soep.

February 17, 2010 om 07:31
Hoi,
Ik ben ook wel reuze benieuwd hoe het met je gaat. Vertel op hahaha

Hou je het een beetje vol?? You go girl!

:patries208:
February 17, 2010 om 09:02
Hoi, bedankt voor jou leuke en lieve berichtje. Ik ga je gezellig als buddie toevoegen dan kan ik je een beetje in de gaten houden of het lukt hihihi althans als je het goed vindt hoor..

Maar ons plan is langzaam aan en gezond eten. Geen wijntje en martini's meer. Geen appeltaart, koekjes en chippies. Geen patatjes en andere frituurhapjes meer. Dus echt GEZOND hahaha. Tja voor mijn man moet het echt. Hij heeft veelste hoog cholesterol en hij is al op suiker geprikt, vrijdag moet hij weer naar de doc. dus ben benieuwd. Ook is hij veelste zwaar (133kg.) dus er moet heel wat gebeuren. Ik denk dat we met gezond eten, kleinere porties en wat beweging en eind komen!!

En jij hoe ga jij het verder aanpakken?
February 17, 2010 om 16:29
:hoi:

bedankt voor je lieve berichtje.
Heb net even je stukje zitten lezen en ben het helemaal met je eens om je niet te verschuilen achter omstandigheden. Ik heb het ook jarenlang gedaan. Vind het nu tijd om er wat aan te doen. Leren om niet alles in mijn mond te stoppen, maar even afvragen waarom.

Voor jou de laatste kilootjes hier, maar waarschijnlijk wel de zwaarste :mad:
Maar zoals hierboven ook al is geschreven we helpen je er doorheen.:gazodoor: Ik voel me hier ontzettend gesteund. Het heeft me al van een paar eetbuien behoed :volisvol:

:yougogirl:

:liefs2:
February 18, 2010 om 02:07
Tja, dag iets minder positief begonnen. Weeg me normaal gesproken 1x in de week op de vrijdagmorgen, maar wilde voor deze site eens kijken hoeveel ik écnt woog:ffdenken: Dat viel dus een beetje tegen, 2,3 kg. zwaarder dan dat ik al dacht te zijn..... Nou moet ik dus écht hard aan de gang gaan en écht geen extra koekje ofzo meer nemen,......
Heb me voorgenomen om zo min mogelijk op de weegschaal te gaan staan, want dit maakt me gek!!! Ga nu op de crosstrainer me eens even in het zweet werken!!!!:zweten:
February 18, 2010 om 10:15
Hoi hoi,

:thanks02: voor je berichtje.
Normaal weeg ik alleen op maandag. Heb in het verleden nl. gemerkt dat je gewicht nogal kan schommelen in een week.En anders is het zo ontmoedigend als je hard je best doet en je weegt de ene dag ietsje meer dan de andere.

Maar ben benieuwd naar jou morgen. Spannend...maar komt vast goed.:maten: Laat het me maar ff weten, ok?

:geloof:

:hugsandkisses:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan