Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

Adriana214 woog op het moment van schrijven 69.40 kg (bmi: 26.77).

Goedemorgen allemaal,

phew, voel me al wat beter maar het is nog niet super gezond te noemen, nog steeds last van koorts en wat misselijk.:opgeblazen:

Ik heb gisteren direct wat extra vitamientjes gehaald; mandarijntjes en vers geperst sap dus dat zou wel moeten lukken.:exotischfruit: Ik heb de wandeling wat korter gemaakt dan normaal en toen was het goed te doen, tsja het kattenvoer was op dus ik moest de deur wel uit anders krijg ik ruzie met mijn kat.:kitty:

Ben vanochtend toch maar even op de weegschaal gedoken en joepie, 69.4! Maar das ook niet zo vreemd als je ziekig bent, je hebt minder trek in eten. Gisteren heb ik chinees gegeten bij de buren want koken zag ik nog niet zitten.

Bij mijn online game travian word ik momenteel compleet afgeslacht :oeps:door een concurrent dus dat word niks op server 5. Gelukkig speel ik op 2 servers dus de fun is er nog. Dan is doomlord toch leuker om te spelen, elke 5 minuten een quizvraag beantwoorden en je karakter upgraden, simpel spel maar leuk om te doen.

Zoals je hoort weet ik me wel bezig te houden, vooral nu mijn nieuwe cursus binnen is gekomen; cursus administratief medewerker, daar ga ik nu elke dag even een uurtje aan besteden. Voor vandaag staat hoofdstuk 1 in de planning, communicatie in het bedrijf, het is een cursus van 5 maanden dus voorlopig heb ik er een hobby bij.

groetjes,

adriana

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan