Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

Lollipopland woog op het moment van schrijven 83.00 kg (bmi: 32.42).

Vandaag zaterdag 6 februari...

Wat een leuke verrassing had ik deze morgend...ben op 5 dagen 2,5 kilo's kwijt...! dat is nooit gebeurd in gans mijn dieetleven!:yes2::koningterijk::jippie:

Week-end is wel moeilijk hé...de kindjes krijgen koekjes...heb een lekkere pastaschotel gemaakt...pff, en ik verlang wel stilletjes aan naar een goei bord pasta of frietjes hmmmmmmmmm....:zucht:

Maar deze keer ga ik er hard tegeanaan! geen gezever!

xxx

February 7, 2010 om 06:06
Ik begrijp je voor de volle 100% !!! Ik heb zelf ook een ukje van nog net geen 4 rondlopen, en die moet ook gewoon eten, brood, aardappelen.... en die is dus niet blij als mama niet hetzelfde eet, en nu we beiden niet zo lekker zijn (en hij zeker moet eten voor zijn medicatie) is dat extra moeilijk.

Meestal eet ik ook niet samen met hem, maar dat is ook niet altijd bevorderlijk voor zijn eetgewoonten. Gelukkig eet hij tijdens de week warm op school. Maar de weekends zijn idd extra hard. Ook vooral omdat hij heeft geleerd van te delen, doet hij dat ook constant, en het is ook niet goed om altijd "nee" te zeggen, dus neem je dat koekje, chipje, tussen je lippen en geef je het zo terug, maar de smaak heb je dan wel geproefd,... niet makkelijk !!!

Niet opgeven, truukjes bedenken,.... bvb als de kinderen een koekje nemen, neem dan een stukje fruit, of een van je cracotte-jes.

succes !!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan