Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

Emma3 woog op het moment van schrijven 83.30 kg (bmi: 30.97).

Vrijdag 5 februari

:nietlieveweegschaal: Ik word gek! :argh: Het is gewoon belachelijk! Een week voor mijn menstruatie hou ik al vocht vast! Vandaag of morgen is het eindelijk zover, ik hoop dat ik echt een kilo aan vocht verlies! Pfff, ik hou me al een week keurig aan het lijnen en er gaat nauwelijks iets af! :pf:
Vandaag maar weer veel :waterdrinken:
Gisteren een pittige dag gehad. Rotgesprek op mijn werk, samen met teamleidster en collega. Gelukkig ging het niet over mij, maar over het functioneren van mijn collega! Ik vond het echt K**! Daarna een heel onrustige middag gehad met heel veel snaaizin. Maar gelukkig zijn het niet meer dan een paar dropjes en zwartwitjes geworden.... 's Avonds weer braaf wezen sporten en de rest van de avond thee gedronken!
Volgende week wordt een pittige week, mijn vriend is naar Frankrijk vertrokken voor een week skieen met zijn werk. Wel erg ongezellig, maar ik zal me wel vermaken. Weer eens lekker veel ondernemen met vriendinnen. Maar de avonden zie ik wel tegenop, ben dan toch gebonden aan huis doordat de kids lekker in hun bedjes boven liggen. Dat zijn de momenten om iets lekkers te pakken!:taartgulzig: Dus maar zorgen dat ik veel rauwkost in huis heb! :tomaat:
Dit weekend breng ik lekker door met mijn kids. Maar weer eens gezellig naar de film. Ik zal me proberen in te houden, maar gezelligheid moet ik altijd combineren met lekker eten......:kokkerellen:

:stoerekat: Fijn weekend!


February 5, 2010 om 04:57
Hoi,
Tja nu komt het er op aan he alleen thuis kids op bed.. beste is zelf ook vroeg naar bed..ik heb namelijk ook altijd zin...nou ja zin niet eens ... het is een gewoonte om als ik me verveel maar wat te pakken..ach ja .maar je gaat toch nog prima? succes.
:04prettigweekend:
greetz Eduard
February 5, 2010 om 05:13
GHee Emma,

Moeilijk he als je zo goed je best doet en er gaat toch niets af? Ik heb precies hetzelfde: houd me netjes aan mijn programma en val toch nauwelijks af. Dacht eerst dat het door de menstruatie kwam, maar die is achter de rug en nog ben ik maar 0,4 gram kwijt...... En het motiveert niet echt he! Maar wel volhouden he, want jezelf vol eten heeft geen zin, daar val je niet van af :) Zeg ik ook tegen mezelf hoor, want ik kan er ook wat van als ik niets af val.....

Meid, zet m op van het weekend en deze week en volhouden!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan